KINISMAJAN LEIRIT 7-14-VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE

KESÄLEIRI 13.-15.6.2017

Tervetuloa viettämään lokoisia lomapäiviä Kinismajalle. Ollaan yhdessä ulkona, puuhaillaan, saunotaan, uidaan, paistetaan lettuja ja paljon muuta !! Leiri on avoin kaikille kouluikäisille tytöille ja pojille. Myös syksyllä koulun aloittavat ovat tervetulleita mukaan tutustumaan leirielämään. Leirille saavutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 35€. Leiri on TÄYNNÄ.

MUSALEIRI 26.-28.6.2017

Asikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö ja Asikkalan seudun Musiikkiopisto päättivät yhdistää voimansa ja järjestää kesällä yhteisen leirin 7-14-vuotiaille tytöille ja pojille Kinismajan leirikeskuksessa, Salonsaaressa. Leirillä ei tarvita aikaisempaa soittokokemusta tai omaa soitinta, mutta toki semmoisen voi ottaa mukaan! Leiriohjelmassa on laulua, soittoa, soitinrakennusta, tanssia, teatteria, unohtamatta saunomista, uimista ja mukavaa yhdessäoloa. Leirille saavutaan omilla kyydeillä.

Leirin hinta on 50€.

ILMOITTAUTUMINEN:

Kesäleiri on TÄYNNÄ. Ilmoittautumisia ei oteta enää vastaan.

Musaleirille 11.6. mennessä s-postiosoitteeseen:

Ilmoittautumisen yhteydessä kertokaa lapsen nimi, ikä, osoite, huoltajan puhelinnumero sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat ja jos on jotain muuta huomioitavaa.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi