NUORTEN TOIMINTAA:

Nuorteniltojen Kevätpäätös!

Asikkalan seurakunnan Nuorteniltojen Kevätpäätös pidetään perjantaina 26.5.2017 klo 18 alkaen Ellillä!

Iltaa vietetään NYYTTÄRImeiningillä, joten jos haluat herkutella, tuothan yhteiseen pöytään myös itse jotain syötävää!

Kesän 2017 Nuortenillat

Kesän ensimmäinen Nuortenilta Ellillä on KESKIVIIKKONA
7.6., Mirva vetää!
Kesä-heinäkuun ajan nuorteniltojen vetäjänä työskentelee seurakuntamme kesäteologi Benjam Grönmark (paitsi silloin kun hän on mukana rippileireillä)

Ensimmäistä nuorteniltaa lukuunottamatta  KESÄ - HEINÄKUUN Nuortenillat pidetään TORSTAISIN klo 18!

NUORTEN KESÄYÖN UNELMAA vietetään Kinismajan leirikeskuksessa la 1.7. - su 2.7. välisenä aikana. Lisäinfoa tulee myöhemmin!

Isoskoulutus:

Kauden 2016-2017 Isoskoululaiset ovat nyt valmistuneet ja saavat työskennellä isosen upeassa ja tärkeässä tehtävässä seurakuntamme varhaisnuoriso- ja nuorisotyössä!

Uusi isoskoulutuskausi aloitetaan jälleen syyskuussa 2017.

SOLU:

Solutoiminnan jatkosta infotaan myöhemmin.

Leireilyä:

Kesän täyttää nuorisotyön osalta RIPPILEIRIT 6. -11.6.
ja 25. - 30.7.

Bänditoimintaa!

EL-korin nuorisotilan lisäksi seurakunnalla on myös nuorten oma bändikämppä! Tätä tilaa on jo muutamia vuosia hallinnoinut oman seurakuntamme musaylpeys ROADSIGN!

Naputtele siis nettiin ROADSIGN ja tutustu bändin jäseniin ja heidän musiikkiinsa!!!

SUNNUNTAISIN TUTTUUN TAPAAN KLO 10 KOKO KANSAN JUMALANPALVELUS ASIKKALAN KIRKOSSA

_______________________________________________

RAAMATUN SANA

"Juurtukaa Häneen, rakentakaa elämänne Hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana."

Kol. 2:7
_______________________________________________

Nuorisotyötä luotsaamassa:

Minna Ruini
p. 044 7766209
minna.ruini(at)evl.fi

Mirva Rannantie
mirva.rannantie(at)evl.fi

Sakari Similä
sakari.simila(at)evl.fi

Nuortentilamme ELLI sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, Tehtaantie1, EL-korin toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti parkkipaikan puoleiselta ovelta, ei päädystä! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi