Lapset ovat tervetulleita!

Jeesus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mark. 10:14)

Asikkalan seurakunta haluaa noudattaa Jeesuksen esimerkkiä ja kutsuu lapsia ja lapsiperheitä mukaan toimintaan. Seurakunta tukee vanhempia ja perheitä heidän kasvatustehtävässään tarjoamalla erilaisia kerhoja (päiväkerho, avoin kerho, perhekerho ja perhepiirit), perheiden jumalanpalveluksia, tapahtumia ja leirejä. Seurakunnan nuorimpia jäseniä muistetaan syntymäpäiväkorteilla ja nelivuotiaat kutsutaan viettämään yhteisiä syntymäpäiviä, jossa jokainen saa oman lapsen Raamatun.

Kerhorukous

Pienet suuret ihmiset taivaan Isä suojelet.

Siunaa meitä kaikkia, kerhossa ja kotona.

Aamen

1.9.2018 KUMMIEN JA KUMMILASTEN PUUHAPÄIVÄ

Tervetuloa viettämään puuhapäivää Kinismajalle yhdessä kummin/kummilapsen (4-13v.) kanssa. Luvassa ulkoilua, kädentaitoja, nuotiolla olemista, saunomista ja uimista (säävarauksella), hiljentymistä ja mukavaa yhdessäoloa.

Puuhapäivä järjestetään Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Salonsaari). Päivään kuljetaan omilla kyydeillä. Saapuminen on klo 10.15 ja ohjelma aloitetaan yhteisellä kirkkohetkellä klo 10.30. Päivä päättyy n. klo 15.00. Tarjoamme päivän aikana lounaan ja päiväkahvin/-mehun. Päivä on maksuton.

Mukaasi tarvitset:

- Sään mukaiset varusteet
- Pyyhe ja uikkarit (lämmitämme uikkarisaunan säävarauksella)
- Helteen varalta hattu ja juomapullo
- Repullinen iloista mieltä

Lisätietoja: Emilia Tolvanen 044 7766 221 tai Mirva Rannantie 044 7766 216

Ilmoittautuminen 24.8.mennessä: http://www.asikkalanseurakunta.fi/osallistu/lapset-ja-lapsiperheet1/ilmoittautuminen-kummien-ja-kummilasten-puuhapaivaan

Syksyn leiripäivä perheille

Kiniksellä 7.9.2018

Tervetuloa viettämään hauskaa leiripäivää kanssamme Kinismajan leirikeskukseen pe 7.9. klo 10-14.30.

Ohjelmassa yhteistä puuhastelua ulkona ja sisällä, joten varaathan mukaan sään mukaisen varustuksen ja iloisen leirimielen. Leiripäivän aikana tarjolla syömistä ja juomista.

Ilmoittaudu mukaan tästä: http://www.asikkalanseurakunta.fi/osallistu/lapset-ja-lapsiperheet1/ilmoittautuminen-syksyn-leiripaivaan-perheille

Mikkelinpäivän lastenalttari
Alttari