Musiikki

Kirkkokuoro

kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-20 Asikkalan kirkossa

Kirkkokuoron harjoitus alkaa äänenavauksella ja ääniharjoituksilla joilla harjoitetaan kuoron yhteissointia ja stemmalaulamiseen sisältyviä haasteita. Kuorossa lauletaan pääosin neliäänisiä sekakuorosovituksia. Lauluohjelmisto koostuu hengellisistä lauluista, virsi- ja kuorosovituksista joita harjoitellaan messuja, laulutilaisuuksia ja esiintymisiä varten. Kirkkokuoro järjestää aktiivisesti erilaista toimintaa, kuoromatkoja ja laulaa yhdessä ystäväseurakuntien kuorojen kanssa.

Kuorolaulu tekee hyvää ja antaa virtaa arkeen: Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

T. Leena Kanninen ja kirkkokuorolaiset

Kirkkokuorossa
Nuoret - saavat tulla vanhoiksi
Vanhat - saavat tulla nuoriksi
Aamu-uniset - ehtivät illan harjoituksiin
Suuret - saavat helpommin korkean C:n
Pienet - saavat helpommin matalan A:n
Laiskat - saavat laulaa istualtaan
Ahkerat - ilmestyvät joka harjoitukseen
Pinkoilijat - voivat harjoitella myös kotona
Matkustusintoilijat - voivat suunnitella kuoromatkoja

Kyläkuoro

torstaisin klo 14 Kalkkisten kirkossa.

Jos lauluhermoja kutkuttaa ja olet iloinen, oppimishaluinen laulaja, tule joukkoomme. Laulamme neliäänisiä lauluja ja esiinnymme pääasiassa Kalkkisten alueella. Kuoroa johtaa Paavo Haapiainen.

Konserttitoiminta

Asikkalan seurakunnan konserttitoiminnasta vastaa kanttori Leena Kanninen. Konserttitiedustelut ja kirkon konserttivarausasiat hoidetaan kanttorin kautta.

Asikkalan kirkkokuoro
Asikkalan seurakunnan kirkkokuoro

Vihkitilaisuuksien musiikki

Kirkollinen vihkiminen on luonteeltaan seurakunnan jumalanpalvelus, jossa käytetään siihen sopivaa musiikkia. Vihkipari sopii kanttorin kanssa häämusiikista etukäteen. Mikäli sovitut häämusiikkitoiveet ovat erityisiä, hääparin tulee toimittaa kanttorille nuotit hyvissä ajoin. Aikataulullisista syistä kanttorin ei ole mahdollisuutta osallistua vihkiharjoituksiin.

Kanttori Leena Kannisen virkaan siunaaminen