PIISPANTARKASTUS ASIKKALASSA 16.-18.2.2018

Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo vierailee seurakunnassa.

Päivien ohjelma:

PERJANTAI 16.2.

Aamu vääksyläisten parissa

9 - 9.30 Piispan toimittama aamun rukoushetki seurakuntakeskuksen tontilla, Kalmarintie 3, Vääksy.

9.45-10.30 Seurakuntalaisten tapaaminen Taukopaikassa Maijan kammarilla, Rusthollintie 4.

10.45 – 11.45 Piispan seurueen vierailu Aurinkovuoren koululla.

Päivä yhteistyökumppanien seurassa

13.15-15 Asikkalan kunnan johdon ja yhteistyötahojen tapaaminen

Ilta Kalkkisten kylässä

17 Päivällinen Mani-baarissa.

18 Seurakuntailta Kalkkisten kirkossa, Haikealantie 5. Kirkkokahvit.

LAUANTAI 17.2.

9-9.30 Piispan toimittama aamun rukoushetki Asikkalan kirkossa, Kirkkotie 42.

10.30-15 Seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden työskentely ja tapaaminen, konsulttien Mikko Sulander ja Jussi Kauranne johdolla.

SUNNUNTAI 18.2.

10 Piispan toimittama messu Asikkalan kirkossa. Seurakunnan työntekijät ja kirkkokuoro avustavat messussa. Kirkkokahvit yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Messuun linja-autokuljetus reittiä: Anianmetsä, Anianpellontien Muuntamon kohdalta klo 9.20 uuteen keskustaan, 24-tietä Tallukan ohi, Rantakulmantietä uuden keskustan pysäköintialueelle, taksin ja kunnantalon läheisellä turistipysäkillä klo 9.30. ja sieltä Kanavatietä kohti kirkkoa. Matkan varrelta voi tulla kyytiin. Paluu samaa reittiä kirkkokahvien jälkeen.

Tervetuloa tilaisuuksiin!