Perheen juhlia

Seurakunnan työhön kuuluvat keskeisesti kirkolliset toimitukset. Elämän käännekohtiin liittyvien toimitusten kautta seurakunta on mukana ihmisten iloissa ja suruissa.

Perheen juhlat kokoavat suvun ja ystävät yhteen. Yleisimmät kirkolliset toimitukset ovat kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen. Seurakunta tarjoaa myös pienempiä kirkollisia toimituksia, kuten kodin siunaamisen ja yksityisen ripin.

Kirkollinen vihkiminen on luonteeltaan seurakunnan jumalanpalvelus, jossa käytetään siihen sopivaa musiikkia. Vihkipari sopii kanttorin kanssa häämusiikista etukäteen. Mikäli sovitut häämusiikkitoiveet ovat erityisiä, hääparin tulee toimittaa kanttorille nuotit hyvissä ajoin. Aikataulullisista syistä kanttorin ei ole mahdollisuutta osallistua vihkiharjoituksiin.

Juhlavarauksista voit sopia asiakaspalvelutoimiston kautta.

Lue kirkollisista toimituksista lisää kirkon sivuilta.

Kaste
Konfirmaatio
Avioliittoon vihkiminen
Hautaan siunaaminen