Ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin?

Oletko kiinnostunut Asikklan seurakunnastai ja kirkkosta?
Haluaisitko olla mukana päättämässä seurakuntasi asioista?

Ehdokkaiksi tarvitaan kaikenikäisiä ja eri tavoin ajattelevia seurakuntalaisia, naisia ja miehiä.

Ehdokkaaksi voi asettua:

•  konfirmoitu kirkon jäsen, joka täyttää 18 vuotta viimeistään vaalipäivänä eli 18.11.2018
  • on Asikkalan seurakunnan jäsen viimeistään 15.9.2018
  • antaa kirjallisen suostumuksen ehdokkaaksi asettumisesta.

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, tasa-arvon edistämisestä tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä

Vaalilautakunta

Kirkkovaltuusto nimesi 23.5. kokouksessaan vaalilautakunnan jäsenet:

Varsinaiset jäsenet:

Kari Karjalainen (puheenjohtaja)
Lasse Lappalainen
Pekka Niskanen
Timo Ristkari
Anneli Pekkala

Varajäseniä ovat:

Kari Laukkanen
Merja Karjalainen
Markku Ruini
Hilkka Ruusunen
Anja Nieminen

Vaalilautakunnan ensimmäinen kokous pidetään 20.6. klo 16.30 Kokouksessa päätetään vaalijärjestyksen mukaiset asiat. Kokouskutsu

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018

Mitä kirkko merkitsee sinulle tämän päivän Suomessa? Minkä asioiden puolesta haluaisit seurakuntasi tekevän työtä? Näihin ja moniin muihin asioihin sinulla on mahdollisuus nyt vaikuttaa. Seuraamalla tätä sivua pysyt ajantasalla.

Asetu ehdolle viimeistään
17.9.2018