Diakoniatyö

on läsnäoloa, vierellä kulkemista, kuuntelemista, ja tukemista erityisesti silloin, kun elämä tuntuu vaikealta.

Jos sinulla on kipeitä, mieltä painavia asioita, joita haluat jakaa luottamuksella jonkun kanssa, silloin diakoniatyöntekijät ovat sinua varten. Voit sopia tapaamisen vastaanotolle tai kotiisi.

Diakoniatyö järjestää myös vertaistukea ryhmien ja leirien kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä.  Olit sitten ,,,

• yksinäinen
  • taloushuolien uuvuttama
  • työpaikan menettänyt, pitkäaikaistyötön
  • mielenterveysongelmainen
  • päihteistä kärsivä
  • läheisen menettämisen kokenut
  • sairas, vammainen
  • muutoin murheiden murtama, rukousta tai apua kaipaava nuori tai vanha

Diakoniatyö haastaa huomioimaan lähimmäisen

Diakonia tarkoittaa palvelua ja sydämen halua auttaa. Diakoniatyön kautta voit löytää itsellesi sopivan tavan palvella muita. Vapaaehtoistoiminta haastaa jokaista seurakuntalaista toimimaan lähimmäisenä, ilon ja avun tuojana.

Maijan kammari on sinua varten

Diakoniatoimisto sijaitsee keskellä Vääksyä Maijan kammarissa, mutta Maijan kammari on paljon muutakin. Se on seurakuntalaisten oma kohtaamispaikka, jonne jokainen on tervetullut:

• tiistaisin (1.9.- 31.5.) nautitaan diakonialounas klo 13-14.  ja sitä ennen reippaillaan varttuneen väen kävelyporukalla klo 12
  • diakoniapäivystys ja ruoka-avustukset keskiviikkoisin  klo 9-11 HUOM! HEINÄKUUN OLEMME KIINNI!.
  • ohjelmallinen Lähimmäisen kammari varttuneemmalle väelle torstaisin klo 12-14, jatkuu taas 14.9.
  • Taukopaikka eli kaiken kansan kahvila siirtyy kesä-elokuuksi torstaihin klo 9-12, muuna aikana perjantaisin klo 9-12.

Diakoniatoimisto
Maijan kammarilla,
Rusthollintie 4, 17200 VÄÄKSY

AVOINNA JOKA KESKIVIIKKO KELLO 9 - 11. Muina aikoina ajanvaraus suoraan diakoniatyöntekijältä.

DIAKONIAVASTAANOTTO SULJETTUNA HEINÄKUUN 2017!

Diakoniatyöntekijät:

Päivi Salojärvi
paivi.salojarvi(at)evl.fi
lomalla 30.5.-11.6. 3.7.-2.8. ja 28.8.-1.9.

Jaana Huumo

jaana.huumo(at)evl.fi
lomalla 1.-28.5. ja 12.6.-30.7.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi