Diakoniatyön ryhmät

Lenkkiporukka, joka tiistai kello 12

on sanansa mukaisesti reippaileva ryhmä varttuneemmalle väelle. Apuvälineitä saa käyttää esim. kävelysauvoja. Liikutaan yhdessä, eikä hitaintakaan jätetä yksin. Lenkille lähdetään Maijan kammarin edustalta ja paluu sopivasti ennen kammarin lounasaikaa. Ryhmä toimii vapaaehtoisvoimin.

Näkövammaiset

Vertaistukea, tietoa, hiljentymistä. Kuukauden viimeinen maanantai Maijan kammarissa. Seuraava tapaaminen:

• ma 25.9. klo 10 - 12 tapaaminen Maijan Kammarilla
  • ma 30.10. klo 10 vierailu Armontiellä
  • ma 27.11. klo 10 joulupuurot Maijan kammarilla.
Tule jakamaan elämän iloja ja suruja toisten kanssa, jolle näkeminen ei ole itsestäänselvyys. Toiminnasta tiedotetaan tarkemmin kirjeitse ja Kirkonseudussa. Mikäli haluat kotitiedotteen tai muuta tukea otathan yhteyttä diakoniatyöntekijä Päivi Salojärvi p. 044 7766 206.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi