Leirit ja retket

Diakoniatyö järjestää virkistävää retki- ja leiritoimintaa lähinnä kesäisin seurakunnan omassa leirikeskuksessa, Kinismajalla. Tärkeintä on yhdessäolo hengellisessä ilmapiirissä. Myös luonto ja sen luomat mahdollisuudet kuuluvat päivien ohjelmaan, maukasta ruokaa, uimista ja saunomista unohtamatta.

Leireille ilmoittaudutaan suoraan diakoniatyöntekijöille ellei toisin mainita. Työntekijät kertovat mielellään myös leireistä lisää leiriohjelmien tarkennettua. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Useamman päivän leireistä ilmoittautuneille lähetetään leirikirje. Leirimaksusta on mahdollista anoa vapautusta diakoniatyöntekijältä.

KINISMAJAN KESÄLEIRIT, LEIRIPÄIVÄT

RETKET 2017

to 17.8. klo 10-14 Päihdetyön leiripäivä. Lähtö kimppakyydein Maijan kammarilta klo 9. Ilm. 11.8. mennessä diakoniatyöntekijöille.

to-pe 24.-25.8. Leiri mielenterveyskuntoutujille.

LEIRI- JA RETKI-ILMOITTAUTUMISET & TIEDUSTELUT:

Päivi Salojärvi puh. 044 7766 206

Jaana Huumo puh. 044 7766 207

Leiri-ilmoittautuminen kannattaa tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Ilm. yhteydessä muista kertoa seuraavat asiat: mille leirille olet tulossa, nimesi, osoitteesi, ikä (erityisesti lasten kohdalla), puhelinnumero, ruoka-allergiat ja asioita joita työntekijöiden on huomioitava leirisi onnistumiseksi etukäteen.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi