Naisten pankki

Tule kävelemään naiselle ammatti. Naisten pankki auttaa kehitysmaan naisia hankkimaan itselleen ammatin ja sitä kautta toimeentulon. Finnwalk kävely tapahtumia on vuosittain ympäri suomea.

Myös Asikkala on lähtenyt mukaan tähän tapahtumaan.

la 2.9.2017 Aurinkovuoren urheilukentältä lähdemme kävelemään joko 3,7 tai 10 km matkaa oman kunnon mukaan.

Kävelyyn osallistuminen on 30e, joka lahjoitetaan Kirkon ulkomaanavun kautta Naisten Pankille.  Maksu kerätään joko paikan päällä tai voit maksaa myös Asikkalan seurakunnan tilille: FI 4250110910001425 ja viestikenttään: Naisten Pankki. Tällöin tuo mukanasi maksutosite, koska kaikille osallistujille on luvassa yllätyslahja.

Paikalla on myös kahvio sekä muuta ohjelmaa.

Tervetuloa kävelemään hyvän asian puolesta!

kts. myös www.naistenpankki.fi tai Facebookissa Naisten pankki.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi