Lähetysakkuna

Käsityöpiiri lähetyksen ja käsitöiden ystäville ma klo 12-15 Maijan kammarilla.

Lähetyksen Raamattu ja rukouspiiri ke klo 12-14 Maijan kammarilla.

Nimikkolähetit

• Maritta Peltokangas, Angola (SLS)
  • Juha Saari, Venäjä - Omsk (SEKL)
  • Leena ja Jari Honkakari - Israel (Kylväjä)

Nimikkolähettien lähetysrengastoiminta

Haluatko kuulla uutisia maailmalta ja olla mukana tekemässä tärkeää työtä? Liity mukaan lähetysrenkaaseen!

Lähetyksen tukijana saat lähetystyöntekijöiden tervehdyksiä ja kuulumisia sekä tietoa lähetyksen ajankohtaisista tapahtumista postitse kotiisi.

Lähetysrenkaaseen kuuluminen on maksutonta. Tärkein tukesi on yhdessäolo ja esirukous, mutta halutessasi voit tukea myös taloudellisesti nimikkokohteissa tehtävää työtä.

Asikkalan seurakunta on liittynyt 1.1.2015 Kirkon palvelukeskuksen (Kipan) asiakkaaksi.Lähetykselle / läheteille osoitetut varat tulee maksaa seurakunnan tilille FI4250110910001425. BIC-koodi OKOYFIHH.Viitenumeroa ei ole. Viestiin on hyvä laittaa tuettavan lähetystyöntekijän tai tuettavan lähetystyön nimi.

lähettämällä sähköpostia Anja Sarajalle. Kirjoita viestiin nimesi ja osoitteesi niin sinut liitetään lähetysrenkaan postituslistalle.

Kirkon lähetystyön keskus (KLK)
Suomen Lähetysseura
Suomen Merimieskirkko ry
Suomen Evankelis-luterilainen kansanlähetys