Asikkalan ja Kalkkisten kirkoissa on postilaatikko, johon voit tuoda vanhoja postimerkkejä ja kortteja. Lähetystalolla Helsingissä pidetään 2-3 kertaa vuodessa huutokauppa, jonka tuotoilla tuetaan lähetysseuraa ympäri maailmaa.

Lähetyksen tuotteita

Lähetyksen arkea....ryhmiä, keväästä syksyyn

Käsityöpiiri lähetyksen ja käsitöiden ystäville  maanantaisin  klo 12-15 Maijan kammarilla. Työpiirissä teemme erilaisia käsitöitä myyntiin lähetysmyyjäisiin,  nimikkolähettien työn tukemiseksi.  Lisäksi alussa on hartaus ja laulua, sekä rukoillaan lähettien ja lähetystyön puolesta.

Kalkkisten kirkossa käsityöpiiri lähetyksen ja käsitöiden ystäville. Piiri toimii joka toinen maanantai klo 15-17. Alkaen 9.1, (poikkeuspäivä 6.2, jolloin ei ole piiriä) Voit tuoda mukaasi omat keskeneräiset käsityöt tai aloittaa uuden. Lankoja ja koukkuja löytyy meiltä. Tai tule muuten vaan mukaan toisten seuraan.

Lähetyksen Raamattu ja rukouspiiri keskiviikkoisin  klo 12-14 Maijan kammarilla. Piirissä tutkitaan Raamattua, rukoillaan ja lauletaan.

Tilaisuuksissa juomme tietysti kahvit mukavassa seurassa :)

Olette uudet ja vanhat kävijät sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Jos et pääse osallistumaan käsityöpiireihin, mutta olisi halukas tekemään käsitöitä lähetyksen hyväksi, otamme mielellämme niitä vastaan. Voit tuoda ne Maijan kammarille tai soittaa p. 044-7766207 / Jaana Huumo, niin tulen hakemaan.

Ryhmistä tarkemmin:

Jaana Huumo p. 044 7766 207                          Anja Saraja p. 044 7766 203

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi