Tähän on tultu monien sukupolvien työn ansiosta

Vääksyn kristillinen ompeluseura 1913.  Parvekkeella  oikealta rva Willberg, rva Elise Vuori Vääksystä, Miina Hakala Rantakulmalta, muuttanut Amerikkaan ja Saara Nurminen Anianpellosta.

Alhaalla oikealta istumassa kasööri Backman ja rva Backman, Olga Holmberg Anianpellosta, Alviina Rekola Rantakulmalta, Eeva Rahikainen Vääksystä, Amanda Rauta Anianpellosta, Hanna Virtanen Anianpellosta,  Maria Sainio Aune sylissään, mylläri Virtasen  emäntä Kyllikki sylissään, seisomassa  Sandra ja Maria Jernval Vääksystä,

Leena Leino, Miina Vainio, Anna Vainio Vääksystä, Tyyne Virtanen Anianpellosta, pikkutyttö Kerttu Lahtinen Vääksystä, Hulda Perenius Rantakulmalta, Edit Laakkala Anianpellosta, Ruura Thuren, Hertta Partanen, Tyyne Mäkinen, Riika Mäkinen, Aune Virtanen, Rakel Nieminen Vääksystä, takana oikealla Aino Silfvenius, Hilma Kangas, Aili Virtanen, Alma Spets Vääksystä, Aliina Laaksonen Anianpellosta.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi