Asikkalan seurakunnan nimikkolähetit

Leena ja Jari Honkakari, Lähetysyhdistys Kylväjä ry

Leena on koulutukseltaan diakonissa ja Jari pappi. Heidän työkohteensa on Israelissa, Tel avivissa, Jaffan Immanuel-kirkon työyhteydessä. Työ on julistus ja palvelutyötä.

Juha Saari, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL)

Pastori Juha Saari ja vaimonsa Anu Saari ovat työskennelleet Venäjällä vuodesta 2000, lähinnä Omskissa, länsi Siperiassa. Saaren perheeseen kuuluu viisi lasta. Perhe muutti Lahteen vuonna 2013. Juha tekee edelleen lähetystyötä Venäjällä, lähinnä Pietarissa.

Maritta Peltokangas, Suomen Lähetysseura (SLS)

Fil.kand. Maritta Peltokangas työskentelee Angolassa, evankelisluterilaisen kirkon ylläpitämässä Shangalalan Raamattuinstituutissa opettajana.  Instituutissa valmistuu pappeja, diakoneja ja lähetys-sihteerejä.

Rukoilkaa lähettiemme puolesta, että he jaksaisivat työssään ja Kristillinen sanoma saisi mennä eteenpäin.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi