Leirikeskus Kinismaja

Salonsaari Venäjänniementie 341B Päijänteen rannalla noin 14 km päässä Vääksystä. Ajo-ohje.

Leirikeskus Kinismaja sijaitsee kauniilla paikalla Kinissaaren läheisyydessä. Kinissaari on luonnonsuojelualuetta.

Leirikeskuksen rakennukset valmistuivat vuonna 1984. Suunnittelija oli arkkitehti Erkki Rantanen Kanta-Hämeen rakennuspalvelusta.
Kaikki leirikeskuksen rakennukset on saneerattu ajanmukaisiksi ja samalla rakennettu lisää ryhmätyötiloja vuonna 2009-2010.

Tilat

• päärakennus, jossa sijaitsevat luokkahuone, kolme ryhmätyöhuonetta, ruokasali keittiöineen sekä emäntien että leirinvetäjien huoneita.
  • majoitusrakennus, jossa on 11 majoitushuonetta (44 vuodepaikkaa), 2 pesuhuonetta, 2 kuivaushuonetta ja valvojan huone. Majoitushuoneissa on kussakin 2 kerrossänkyä. WC:t sijaitsevat pesuhuoneissa.
  • saunarakennus, jossa on sauna, pesu- ja pukuhuone sekä takkahuone WC-tiloineen.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi