Muut kokoontumistilat

Maijan kammari ja Martin kammari

Rusthollintie 4,  17200 Vääksy

Maijan kammari hankittiin vuonna 2005 seurakunnalle testamenttilahjoituksen turvin ja tila rakennettiin kokoontumistilaksi vuonna 2006. Tilan käyttöönottojuhlaa vietettiin 5.10.2006.

Arkisin Maijan kammari palvelee lähinnä seurakunnan aikuisväestöä ja toimii myös diakoniatyön vastaanottopaikkana. Viikonloppuisin Maijan kammaria on mahdollista varata perhejuhlia varten. Mm. kaste- tai muistotilaisuuden pitopaikkaa mietittäessä Maijan kammari on hyvä vaihtoehtoehto noin 30:lle vieraalle. Tilavaraukset . 044-7766212.

Maijan kammarin viereinen liikehuoneisto hankittiin samaan aikaan. Vasta syksystä 2013 Martin kammariksi nimetty toimitila on ollut seurakunnan omassa käytössä lähinnä lapsityötä palvelemassa.

Kivirinteen seurakuntakoti

Kivirinteentie 27 D,  17200 Vääksy

Seurakuntakoti sijaitsee rivitalon päätyhuoneistossa ja tila palvelee lähinnä päiväkerhotilana ja varhaisnuorten kerhotilana. Lisäksi tilassa voivat kokoontua erilaiset pienryhmät.

Asikkalan seurakunta | Sirkkusentie 1 17200 Vääksy | asikkalan.seurakunta@evl.fi