Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi sinua kiinnostaviin tehtäviin. Jos ehdotetut tehtävät eivät tunnu sopivilta, voit myös ehdottaa vapaaehtoistehtäviä, jotka kiinnostaisivat sinua, kenties jotain sellaista, jota emme ole edes ymmärtäneet aikaisemmin kysyä.

Vastaanotettuamme lomakkeesi otamme sinuun yhteyttä.

Vapaaehtoistyöntekijöillä on seurakunnan tapaturmavakuutus.

Ilmoittautumisesi ohjautuu diakoniatyöntekijä Päivi Salojärvelle p. 044 7766206, jolta voit kysyä tarkempaa tietoa lomakkeen täytöstä ja muutenkin vapaaehtoissioista.

Huomioithan, että lomakkeen täyttäessäsi annat luvan tietojesi tallentamiseen seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöiden rekisteriin. Rekisteriä ei käytetä mihinkään muuhun kuin vapaaehtoistyöhön. Rekisteriä käyttää seurakunnan työntekijät, eikä sen tietoja luovuteta muille.