Esirukouspyyntö

Tällä lomakkeella voit lähettää oman esirukouspyynnön seurakunnan jumalanpalvelukseen. Rukouksesi aihe voi nousta omasta ja läheistesi elämästä tai se voi käsitellä laajoja uskon ja elämän kysymyksiä. Esirukouspyyntöäsi ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin olet sen kirjoittanut, mutta rukouspyyntösi sisällytetään seurakunnan esirukoukseen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.