Maijan kammari, kohtauspaikka meille kaikille

 

Vääksyn torin kulmalla sijaitseva Maijan kammari on meitä jokaista varten. Päivittäin vaihtuvat ohjelmatuokiot tai kaikenkansan kahvila kutsuu jokaista ohikulkijaa astumaan sisään. Poikkea siis peremmälle.

Maijan kammarilla satuu ja tapahtuu

Maijan kammarilta löytää mukavaa seuraa ja siellä ei tarvitse olla tyhvin vatsoin, siitä pitävät huolen kammarin vapaaehtoiset emännät. 

Diakoniaruokailu tiistaisin kello 12-14. Maijan kammarin taitavat emännät loihtivat kotaisan lounaan pää- ja jälkiruokineen. Aterian hinta 4,00 € ja sen voi ostaa myös kotiin, mutta silloin täytyy tuoda omat astiat mukana. Eikö hyvä ruoka maistu vielä paremmalta hyvässä seurassa.

Taukopaikka perjantaisin kello 9-12 on  kaiken kansan kahvila, jossa maksu toimii vapaaehtoisperiaatteella. Kahvittelun ja seurustelun lisäksi voit lukea päivän lehtiä. Paikalla on myös diakoniatyöntekijöitä ja pappeija, joilta voit kysellä mm. keskusteluapua.

 

Perhejuhlat Maijan kammarilla

Viikonloppuisin Maijan kammarilla on mahdollista järjestää omat perhejuhlat. Tila sopii mainiosti niin muistotilaisuuden, kasteen kuin syntymäpäiväkahvitusten järjestämiseen. Juhlaväkeä tilaan mahtuu kahvitilaisuudessa enintään 45 ja ruokailuissa 35. Suositeltavaa on käyttää pitopalveluja tilaisuuden järjestämiseen, mutta kammarilta löytyy myös astiat, mikäli tarjoilut haluaa hoitaa itse.

Tilan vuokrauksista tarkemmin seurakunnan asiakaspalvelutoimistosta. 

Maijan kammarin piirreyty logo, jossa ikkunalaudalla on kaksi punaista pelargoniaa ja ikkunan edessä pöytä
Maijan kammarin logo