lettujen paistoa nuotiolla

KOULUUNLÄHTEVIEN SIUNAUS 10.8.2021

Tervehdys!
Tämä kutsu on tarkoitettu koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle, hänen perheelleen ja kummeilleen.
Olette lämpimästi tervetulleet juhlistamaan tätä koulun aloitusta Vääksyyn uudelle seurakuntakodille (Kalmarintie 3)
tiistaina 10.8.2021!
Järjestämme juhlan kahdessa erässä klo 17 ja klo 18.30.

Silloin siunaamme ekaluokkalaiset heidän koulutielleen. Siunaamisessa voi olla mukana kummi, vanhempi tai muu tärkeä aikuinen.

Tarjoamme juhlassa kirkkokahvit- ja mehut, jonka vuoksi pyydämmekin teiltä ilmoittautumisen juhlaan 2.8. mennessä, niin tiedämme kuinka monelle hengelle varaamme tarjottavaa.
 Ilmoittaudu tästä!

Muutokset ovat mahdollisia, kun emme vielä tiedä mikä tilanne on elokuussa. Toivomme myöskin, että ette tule tilaisuuteen sairaana ja pidätte huolta asianmukaisesta käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Suosittelemme maskin käyttöä kaikille yli 10-vuotiaille.

Jos jokin asia askarruttaa tilaisuuteen liittyen niin lisätietoja antaa:
Nuorisotyönohjaaja Mirva Kallonen 044 7766 216 (lomalla 24.6.-20.7.)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yt.
Asikkalan seurakunnan varhaiskasvatus ja varhaisnuorisotyö

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

MUSALEIRI 6.-8.6. 6-13-vuotiaille

Asikkalan seurakunnan varhaisnuorisotyö ja Asikkalan seudun Musiikkiopisto järjestävät kesällä yhteisen leirin 6-13-vuotiaille lapsille Kinismajalla.
Leirillä ei tarvita aikaisempaa soittokokemusta tai omaa soitinta, mutta toki semmoisen voi ottaa mukaan! Leiriohjelmassa on laulua ja soittoa, unohtamatta saunomista, uimista ja mukavaa yhdessäoloa. Leiri alkaa su klo 17 ja päättyy ti klo 17. Tarkemmat tiedot leirikirjeessä.
Leirille saavutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta on 50€. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

KESÄLEIRI 20.-21.6. 6-9-vuotiaille

KESÄLEIRI 22.-23.6.  10-13-vuotiaille

Tervetuloa mukaan Kesäleirille Kinismajan leirikeskukseen! Luvassa Raamattuopetusta, erilaisia pajoja, kädentaitoja, ulkoilua, saunomista ja muita tuttuja leiritouhuja! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leirille alkaa alkamispäivänä klo 17 ja päättyy seuraavana päivänä klo 17. Tarkemmat tiedot leirikirjeessä.
Leirin hinta 20€. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja ilmoitamme, mikäli olosuhteet muuttuvat.

​​​​​ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 12.5.2021 klo 6 tästä linkistä:  Ilmoittautuminen kesän 2021 leireille

Tänäkin kesänä eletään hyvin poikkeuksellista aikaa. Pyrimme ottamaan vallitsevan tilanteen leiriolosuhteissa huomioon ja se on edellyttänyt myös toimenpiteitä sen eteen, että leirit voidaan järjestää.

Kullekin leirille otamme 25 lasta, jotta saamme turvavälejä leiriolosuhteissa toteutettua. Varasijalle otamme 10 hlöä.

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä, joten lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 21, jonka yhteydessä lähetetään myös leirikirje.

Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube