Koronapandemian leviämisvaiheen vuoksi seurakuntamme noudattaa toiminnassaan terveydenhuollon viranomaisten määräyksiä ja kirkon antamia linjauksia. Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa 15.2.2021 asti.

Jumalanpalvelukset Asikkalan seurakunnassa

Asikkalan seurakunnnan pääjumalanpalvelus on sunnuntaisin Asikkalan kirkossa. Kalkkisten kirkossa jumalanpalvelusta vietetään noin kerran kuukaudessa. Vääksyssä jumalanpalveluksiin voi osallistua Maijan kammarilla.

HUOM! Jumalanpalvelukset striimataan ja ne toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tallenteet löydät sivun alaosasta ja striimausta pääset seuraamaan otsikoiden kautta

3. sunnuntai loppiaisesta sanajumalanpalvelus 24.1.2021 Jeesus herättää uskon

Jumalanpalveluksen toimittavat Sakari Similä ja Leena Kanninen.

Päivän virret: 184:3-7   705   389: 1-3   915   165

Jumalanpalveluksessa ei kerätä kolehtia, mutta voit halutessasi tehdä halutessasi lahjoituksen Nuorisotyön kehittämiseen Etelä-Virossa. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) ry, FI13 8000 1500 7791 95. Rahankeräyslupa RA/2017/100.

Kirkolliset lmoitukset:

Kastetut: Fiona Lilian Ahonen.
Kuolleet: Toivo Armas Vainio 94 v, Pertti Armas Helen 73 v.

Voit jättää oman esirukouspyynnön

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6)

Voit jättää esirukouspyyntösi. Rukous liitetään jumalanpalveluksen esirukoukseen.

Oma esirukouspyyntösi

Aiemmin tallennetut jumalanpalvelukset Asikkalan kirkossa

3. sunnuntai loppiaisesta sanajumalanpalvelus 24.1.2021

2. sunnuntai loppiaisesta sanajumalanpalvelus 17.1.2021