lapset leikkivät ulkona hiekkalaatikolla

Perheen kanssa kerhoon

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan voit tulla sinulle sopivana perjantaina paikalle kello 9.30 alkaen Kivirinteen seurakuntakotiin (Kivirinteentie 27 D). (HUOM. Korona-aikana poikkeuskäytäntö*)

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Tarjolla on vuoroviikoin puuroa ja leipää kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan tai muovaillaan ja kerhon päätteeksi pääsee ulkoilemaan. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

*Perhekerho alkaa Kivirinteellä pe 29.1. klo 9.30-12.

Vallitsevan tilanteen vuoksi joudumme rajaamaan perhekerhon kävijämäärää, koska Kivirinteen tilat ovat melko pienet ja isolla porukalla turvaväleistä huolehtiminen olisi vaikeaa. Jotta kaikki voivat tulla perhekerhoon turvallisin mielin olemme päättäneet ottaa käyttöön ilmoittautumisen.

Voit laittaa viestillä tiedon Anne Mieloselle 044-7766 217 torstaihin mennessä, jos olette tulossa perjantaina kerhoon.
Mukaan mahtuu 6 aikuista lapsineen.

Muistathan perua varaamasi paikan jos ette pääsekkään tai sairastutte, jotta mahdollisilla varasijoilla olijat pääsevät täyttämään paikan.
Näillä ohjeilla menemme kevättä eteenpäin ja ilmoitamme mikäli tilanne muuttuu ja voimme palata entiseen!
Ps.kerrothan kaverillekin, jos hän ei ole sattunut tätä näkemään tätä tietoa!

Avoin kerho – vauvasta vaariin

Avoimeen kerhoon toivotetaan tervetulleeksi kaiken ikäiset, lapsiperheet ja kaikki halukkaat ilmoittautumatta.
Kerho kokoontuu keskiviikkoisin Perhekeskus ILOn tiloissa (Terveystie 1, entinen vuodeosasto) alkaen ke 10.2. klo: 9-11.30.

Avoimeen kerhoon ilmoittautuminen Pirjolle tiistaihin mennessä. Mukaan mahtuu 8 aikuista perheineen.

Avoin kerho alkaa kerholaululla ja yhteisellä hartaudella, jonka jälkeen on mahdollisuus kahvitteluun ja vapaaseen leikkiin ja oleiluun. Avoimen kerhon työntekijä on paikalla juuri sinua varten!

Lisätietoja: Pirjo Haapakoski 044 7766 215

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä! Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä tutustutaan toisiimme. Kirkkomuskariopettajana toimii Matleena Karjalainen sekä apukäsinä lastenohjaaja Anne Mielonen.
Ryhmä kokoontuu Kivirinteen seurakuntakodilla (Kivirinteentie 27 D) tiistaisin klo 9.30-10.30 alkaen 26.1.2021.

Ryhmä siirtyy myöhemmin keväällä uuteen seurakuntakotiin.

Kirkkomuskarin hinta perheeltä on 50€/kausi.
Ryhmä on tällä hetkellä täynnä, mikäli paikkoja vapautuu tiedotamme niistä nettisivuillamme.
Syksyn kirkkomuskariin ilmoittautuminen alkaa loppukeväästä 2021.

Lisätietoja: Anne Mielonen 044 7766 217

lasten leluja pöydällä rivissä: pikkuautoja ja moottoripyöriä.