muurinpohjalettujen paistoa nuotiolla

Kouluunlähtevien siunaus 11.8.2020

Tämä kutsu on tarkoitettu koulunsa aloittavalle ekaluokkalaiselle, hänen perheelleen ja kummeilleen.
Olette lämpimästi tervetulleet juhlistamaan tätä koulun aloitusta Asikkalan kirkkoon tiistaina 11.8.2020 klo 18!
Silloin siunaamme ekaluokkalaiset heidän koulutielleen.
Siunaamisessa voi olla mukana kummi, vanhempi tai muu tärkeä aikuinen.

Tarjoamme juhlassa kirkkokahvit ja -mehut, jonka vuoksi pyydämmekin teiltä ilmoittautumisen juhlaan, niin tiedämme kuinka monelle hengelle varaamme tarjottavaa.

ILMOITTAUDU JUHLAAN TÄSTÄ.

Jos jokin asia askarruttaa tilaisuuteen liittyen niin lisätietoja antaa:
Nuorisotyönohjaaja Mirva Kallonen – 044 7766 216 (heinäkuussa lomalla)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ystävällisin terveisin,
Asikkalan Seurakunnan varhaiskasvatus ja varhaisnuorisotyö

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

HUOM!

KINISMAJALLE KESÄKSI SUUNNITELLUT LEIRIT OLI MÄÄRÄ TOTEUTTAA ENNEN JUHANNUSTA. PIISPOJEN ANTAMA KORONAOHJEISTUS SEURAKUNNILLE SALLII LEIRIT VASTA JUHANNUKSEN JÄLKEEN. NÄIN OLLEN KINISMAJAN KESÄN LEIRIAJANKOHDAT KULUVAT VALITETTAVASTI RIPPIKOULULEIREIHIN.

SEURAAVISTA LEIREISTÄ TULEE MAINOSTA, KUN TILANNE JÄLLEEN SALLII. SYKSYLLÄ PÄÄSEMME TOIVOTTAVASTI JÄLLEEN KERRAN LEIREILEMÄÄN!

ILMOITTAUTUMINEN:

Uusi lomake on tietosuojan kannalta entistäkin turvallisempi ja parempi. Se kertoo paljon leirillä on vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin, jossa kerrotaan kuinka mones ilmoittautuja olet tai monennella varasijalla olet. Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube