Päiväkerho on lasten oma paikka

Päiväkerho on 3-6-vuotiaiden viikoittain kokoontuva ryhmä, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Jokaista kerhokertaa varten on oma teema, joka on esillä kynttiläpiirin hartaudessa. Lisäksi kerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään ulkoillaan ja syödään eväitä. Samalla luodaan uusia kaverisuhteita ja tutustutaan kristillisiin tapoihin. Lastenohjaajat toteuttavat kasvatustehtävää yhdessä vanhempien kanssa lapsen parhaaksi. Päiväkerhoryhmät kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa 2-3 tunnin ajaksi.

Kerhovuosi on elokuusta toukokuuhun puoleenväliin.

Päiväkerhot

Päiväkerhoihin otetaan 3-5 vuotiaita lapsia ja vaippiskerho on 2-3 vuotiaiden oma kerhoryhmä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Kerhopaikkoina toimii Kivirinteen seurakuntakoti, Kivirinteentie 27 D, EL- Korin päiväkerhotila, Tehtaantie 1. Päiväkerhomaksut kaudelta: 36€ 1 kerta/vko, 43€ 2kertaa/vko ja 54€ 3kertaa/vko. Kirkkomuskari perheille 50€/kausi. Pienituloisilla perheillä on mahdollisuus anoa maksuvapautta kerhomaksuista. Hakemisesta saa tarkempaa tietoa omalta lastenohjaajalta.

Syksyn 2020 kerhoryhmät!

KIVIRINNE:

•MA 9-11.30 päiväkerho 3-5v. (Emilia)

•TI 12-15 päiväkerho 5v. (Anne)

•KE 9-10.30 vaippiskerho 2-3v. (Anne&Emilia)

•TI 9.30-10.30 Kirkkomuskari perheille (Matleena Karjakainen&Anne)

EL- KORI:

•TO 9-11.30 päiväkerho 3-5v. (Anne&Pirjo)

Ilmoittautuminen syksyn päiväkerhoryhmiin tästä:

Lapsia kerhossa, nauttimassa eväitä pöydän äärellä ison ikkunan edessä.