Asikkalan seurakuntakodin vihkimismessu 23.5.2021

Asikkalan kirkon vihkimismessun toimitti Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen. Avustajina toimivat kirkkoherra Jari Laulainen ja Anja Saraja. Musiikista vastasivat kanttori Leena Kanninen ja Varpu Viljanen, huilu. Tekstejä lukivat Leo Kumpulainen, Arto Mielonen ja Oscar Breilin.

Koronasta johtuen tilaisuus toimitettiin ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Seurakuntalaiset pystyivät seuraamaan tilaisuutta netin välityksellä. Kuvauksesta vastasi Mixtuur Finland Oy. Messun päätyttyä seurakuntalaisilla oli mahdollisuus tulla ehtoolliselle ja tutustua taloon. Ehtoollista jakoivat Anja Saraja ja Sakari Similä (kuvassa).

Tallenteen messusta löydät tästä

Tule, Pyhä Henki, tänne, laskeudu taivaasta alas meidän sydämissämme Kristusta kirkastamaa

Saarna seurakuntakodin vihkimismessussa 23.5.2021 Asikkalassa

Kuvia tilaisuudesta