Jumalanpalvelukset Asikkalan seurakunnassa

Asikkalan seurakunnnan pääjumalanpalvelus on sunnuntaisin Asikkalan kirkossa tai Asikkalan seurakuntakodissa Vääksyssä.  Kalkkisten kirkossa jumalanpalvelusta vietetään noin kerran kuukaudessa.

Tervetuloa Jumalanpalvelukseen. Tallennelinkit messusta löydät sivun alaosasta. Tallenteita pystyy seuraamaan kahden viikon. Tarkemmat tiedot viimeisestä tallenteesta

Kansanlaulukirkko, kesää Asikkalassa viettävien kirkkopyhä Asikkalan kirkossa su 4.7. kello 10

Herran palveluksessa, Apostolien päivä

Jumalanpalveluksen toimittavat Jari Laulainen, kanttori Leena Kanninen.

Musiikkiryhmä: Markku Kiljunen (laulu), Pekka Valkjärvi ja Juha Saarinen (haitari), Simo Taipalus (klarinetti) ja Aarno Tiihonen (kitara)

Kansanlaulukirkon musiikkina kuuluu tutut kansansävelmät, jotka Anna-Mari Kaskisen työnä ovat saaneet uudet hengelliset sanat.

Päivän kolehti: Uusheräyksen Keskusliitto ry:n työn tukemiseen sekä lähetystyön tekemiseen Suomessa ja ulkomailla. Uusheräyksen Keskusliitto ry, FI16 5099 0720 0916 60, viite 1009 Lähetystyö.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan jumalanpalveluksiin.

Voit jättää oman esirukouspyynnön

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6)

Voit jättää esirukouspyyntösi. Rukous liitetään jumalanpalveluksen esirukoukseen.

Oma esirukouspyyntösi