Koronapandemian vuoksi seurakuntamme noudattaa toiminnassaan terveydenhuollon viranomaisten määräyksiä ja kirkon antamia linjauksia. Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Jumalanpalvelukset Asikkalan seurakunnassa

Asikkalan seurakunnnan pääjumalanpalvelus on sunnuntaisin Asikkalan kirkossa. Kalkkisten kirkossa jumalanpalvelusta vietetään noin kerran kuukaudessa. Vääksyssä jumalanpalveluksiin voi osallistua Maijan kammarilla.

HUOM! Jumalanpalvelukset / messut striimataan ja ne toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tallenteet löydät sivun alaosasta ja striimausta pääset seuraamaan otsikon kautta

Messu 2. sunnuntai pääsiäisestä su 18.4. kello 10 Asikkalan kirkossa, Hyvä paimen

Palvelustehtävissä Anja Saraja ja Leena Kanninen.

Virret: 375     704     728     177     226:1-4     949

Lahjoitusmahdollisuus: Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille sekä hotelleihin, vankiloihin, hoivakoteihin ja sairaaloihin Suomessa ja Nepalissa. Suomen Gideonit ry, FI81 8000 1600 1824 07 MobilePay 52233 RA/2019/433

Ehtoollisen vietto messussa

Seurakuntalaisille, jotka ovat seuranneet messua verkossa, tarjotaan mahdollisuus vastaanottaa ehtoollinen kirkossa lähetyksen päätyttyä, kello 12.30 asti. Ehtoolliselle saavutaan pienissä ryhmissä siten, että kokoontumisrajoituksena oleva 6 hengen määrä ei ylity. Seurakunnan työntekijä ohjaa ehtoolliselle saapuvia. Ehtoolliselle saapuvia kehotetaan käyttämään kasvomaskia ja kirkossa noudatetaan turvavälejä ja hygieniasäädöksiä.

Voit jättää oman esirukouspyynnön

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6)

Voit jättää esirukouspyyntösi. Rukous liitetään jumalanpalveluksen esirukoukseen.

Oma esirukouspyyntösi

Pyhis, Lasten oma hartaus

Seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöiden valmistavat ajankohtaisia hartaushetket koko perheelle.

Kiirastorstai

Pitkäperjantai