Koronapandemian leviämisvaiheen vuoksi seurakuntamme noudattaa toiminnassaan terveydenhuollon viranomaisten määräyksiä ja kirkon antamia linjauksia. Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa 25.1.2021 asti.

Jumalanpalvelukset Asikkalan seurakunnassa

Asikkalan seurakunnnan pääjumalanpalvelus on sunnuntaisin Asikkalan kirkossa. Kalkkisten kirkossa jumalanpalvelusta vietetään noin kerran kuukaudessa. Vääksyssä jumalanpalveluksiin voi osallistua Maijan kammarilla.

HUOM! Jumalanpalvelukset striimataan ja ne toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tallenteet löydät sivun alaosasta ja striimausta pääset seuraamaan otsikoiden kautta

2. sunnuntai loppiaisesta sanajumalanpalvelus 17.1.2021 Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Jumalanpalveluksen toimittavat Jari Laulainen ja Leena Kanninen.

Päivän virret: 199:1-3   706   367:1-3   300   345   911

Lahjotusmahdollisuus: Nuorisotyön kehittämiseen Etelä-Virossa. Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (Sley) ry, PL 184, 00181 Helsinki, FI13 8000 1500 7791 95. Rahankeräyslupa RA/2017/100.

Kirkolliset lmoitukset:

Kuolleet: Hellä Onerva Savela 92 v, Laila Mirjami Huusansaari 90 v, Hilkka Liisa Kallioinen 89 v.

Voit jättää oman esirukouspyynnön

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6)

Voit jättää esirukouspyyntösi. Rukous liitetään jumalanpalveluksen esirukoukseen.

Oma esirukouspyyntösi

Pyhis

Seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät valmistavat hartaushetken koko perheelle.

Joulu Pyhis