Koronapandemian vuoksi seurakuntamme noudattaa toiminnassaan terveydenhuollon viranomaisten määräyksiä ja kirkon antamia linjauksia. Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Jumalanpalvelukset Asikkalan seurakunnassa

Asikkalan seurakunnnan pääjumalanpalvelus on sunnuntaisin Asikkalan kirkossa. Kalkkisten kirkossa jumalanpalvelusta vietetään noin kerran kuukaudessa. Vääksyssä jumalanpalveluksiin voi osallistua Maijan kammarilla.

HUOM! Jumalanpalvelukset / messut striimataan ja ne toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Tallenteet löydät sivun alaosasta ja striimausta pääset seuraamaan otsikon kautta

Messu Asikkalan kirkosta sunnuntaina 13.6. kello 10

3. sunnuntai helluntaista, aiheena Kutsu Jumalan valtakuntaan

Pyhän messun toimittavat Anja Saraja ja Mervi Koskinen

Virret: 223:1-4   902   408   511   547:1,2

Lahjoitusmahdollisuus: Uusien lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen. Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta, FI83 8000 1501 5451 08, viitenumero 60202.
Keräyslupa: RA/2017/54

Mahdollisuus ehtoolliseen

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus vastaanottaa ehtoollinen kirkossa lähetyksen päätyttyä, noin klo 11.20 - 12.30. Ehtoolliselle saavutaan pienissä ryhmissä siten, että kokoontumisrajoituksena oleva 6 hengen määrä ei ylity. Seurakunnan työntekijä ohjaa ehtoolliselle saapuvia kirkon pääovella. Ehtoolliselle saapuvia kehotetaan käyttämään kasvomaskia ja kirkossa noudatetaan turvavälejä ja hygieniasäädöksiä.

Voit jättää oman esirukouspyynnön

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6)

Voit jättää esirukouspyyntösi. Rukous liitetään jumalanpalveluksen esirukoukseen.

Oma esirukouspyyntösi

Aiemmin tallennetut jumalanpalvelukset Asikkalan seurakunnassa

Messu Asikkalan kirkossa 13.6.2021

Messu Asikkalan kirkossa 6.6.2021

Pyhän kolminaisuuden päivän messu Asikkalan kirkosta 30.5.2021

Helluntaipäivä ja seurakuntakodin vihkiminen 23.5.2021

Pyhis, Lasten oma hartaus

Seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöiden valmistavat ajankohtaisia hartaushetket koko perheelle.

Helatorstai