Lähetysakkuna

Seurakunta toteuttaa Jeesuksen lähetyskäskyä varustaen ja innostaen eri-ikäisiä jäseniään lähetysvastuuseen.

Nimikkolähetit

Elina ja Juha Lind, Nepal (SLS) 1.7.2018 alk.

Juha Saari, Venäjä - Omsk (SEKL)

Hanna ja Juha-Pekka Rissanen - Israel (Kylväjä

Nimikkolähettien lähetysrengastoiminta

Haluatko kuulla uutisia maailmalta ja olla mukana tekemässä tärkeää työtä?

Liity mukaan lähetysrenkaaseen!

Lähetyksen tukijana saat lähetystyöntekijöiden tervehdyksiä ja kuulumisia sekä tietoa lähetyksen ajankohtaisista tapahtumista postitse kotiisi.

Lähetysrenkaaseen kuuluminen on maksutonta. Tärkein tuki on esirukous. Halutessasi voit tukea myös taloudellisesti nimikkokohteissa tehtävää työtä.

Asikkalan seurakunta on liittynyt 1.1.2015 Kirkon palvelukeskuksen (Kipan) asiakkaaksi.

Lähetykselle / läheteille osoitetut varat tulee maksaa seurakunnan tilille FI4250110910001425. BIC-koodi OKOYFIHH. Viitenumeroa ei ole.

Viestiin on hyvä laittaa tuettavan lähetystyöntekijän tai tuettavan lähetystyön nimi.

Lähetystyön arkea

Käsityöpiiri lähetyksen ja käsitöiden ystäville ma klo 12-15 Maijan kammarilla ja joka toinen maanantain klo 15-17 Kalkkisten kirkossa.

Raamattu- ja rukouspiiri ke klo 12-14 Maijan kammarilla.