Suomen Lähetysseuran nimikkolähetit

Elina ja Juha Lind

 

Elina Lind lähti puolisonsa Juhan kanssa toukokuussa 2016 Nepaliin kolmannelle, 24 kuukauden pituiselle työkaudelle 16 Suomessa vietetyn vuoden jälkeen. Elinan työtehtävänä on toimia Nepalin alueellisena kirkollisen työn koordinaattorina. Työkausi päättyy 3.5.18, mutta Elina ja Juha ovat palamassa Nepaliin alkusyksystä 2018 uudelle työkaudelle.

Tutustu Lähetyseuran työhön työkentillä


https://www.facebook.com/suomenlahetysseuranepalissa/

https://felm.suomenlahetysseura.fi/tyomme/aasia/nepal/

https://felm.suomenlahetysseura.fi/tyomme/aasia/pakistan/

Elina Lind

Elina on syntynyt Valkeakoskella ja hänen nykyinen kotipaikkansa Suomessa on Padasjoki. Hän on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti (1987). Aikaisemmat työkaudet Nepalissa olivat vuosina 1992-1995 ja 1996-2000; silloin mukana olivat myös nyt jo aikuiset lapset ja työ- ja asuinpaikkana Amp Pipalin maalaissairaala. ”Ensirakkaus” Nepaliin oli syttynyt jo vuonna 1985, jolloin Elina loppuvaiheen lääketieteen opiskelijana oli seitsemmän kuukautta vapaaehtoistyössä Okhaldhungan sairaalassa.

Juha Lind

Juha on syntynyt Sammatissa ja hänen nykyinen kotipaikkansa on Padasjoki. Hän on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti (1986) ja yleislääketieteen erikoislääkäri (2006).  Juha on toiminut aiemmin lääkärinä Suomen Lähetysseuran lähettämänä Nepalissa Amppipalin sairaalassa vuosina 1992–2000. Palattuaan hän on toiminut terveyskeskuslääkärinä ja apulaisylilääkärinä Padasjoella.

 Juha vastaa aluepäällikkönä työalueensa kumppaniyhteistyön kokonaisuudesta ja toimii Lähetysseuran edustajana alueella. Hänellä on kokonaisvastuu Lähetysseuran ulkomaisen työn strategian toteutumisesta työalueellaan sekä työalueensa aluesuunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta. Aluepäällikkö toimii alueellaan Lähetysseuran ulkomaan työntekijöiden esimiehenä työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Nauravaiset lähetystyöntekijät Elina ja Juha Lind

Tutustu tarkemmin lähetteihin ja heidän työhönsä

Elina ja Juha LIndin esittely

Elina ja Juha Lindin haastetteli Kirkonseudussa 18.5.2018


Mikäli haluat terveisiä lähetyskentiltä niin lähettkirjeen tilaamiseen on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Ystävärengas https://felm.suomenlahetysseura.fi/lahjoita/ystavarengas/   TAI
  2. Sähköisen kirjeen voi tilata sähköpostitse osoitteesta uutiskirje@suomenlahetysseura.fi

 

Liity seurakunnan omaan lähetysrenkaaseen.

Rukouksin muistamme lähettejämme maailmalla.