Lähetysrengas

Haluatko saada postia seurakunnan nimikkoläheteiltä ja kuulla ajankohtaisia asioita heidän työkentältään. Postin mukana saat myös tietoa, miten voit taloudellisesti tukea lähettejä. Lomakkeen tiedot tallennetaan seurakunnan lähetysrengas rekisteriin, jota ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Rekisteriä käyttää seurakunnan lähetystyöstä vastaavat työntekijät, eikä sen tietoja luovuteta muille.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.