muurinpohjalettujen paistoa nuotiolla

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

KEVÄTLEIRI 1.-3.luokkalaisille  6.-8.3.2020 on TÄYNNÄ !

KEVÄTLEIRI 4.-6.-luokkalaisille 20.-22.3.2020 TÄYNNÄ !

Tervetuloa mukaan Kevätleirille Kinismajan leirikeskukseen! Luvassa tuttuja leiritouhuja: saunomista,kädentaitoja, ulkoilua, nuotiolla olemista, Sanan äärelle pysähtymistä ja paljon muuta. Liity joukkoomme mahtavaan! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 35€. Sisarusalennus -5€/leiriläinen, mikäli sisarukset osallistuvat samalle leirille.

Järjestämme pienemmille ja isommille omat leirit, mikäli tulee sellainen tilanne, että sisarukset sattuvat iän puolesta eri leireille, mutta haluaisivat samalle, niin asia on sovittavissa. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä ja myös kumpi leiri käy paremmin.

DONKKILEIRI 1.-6.-luokkalaisille 3.-5.4.2020

Tervetuloa mukaan Donkkileirille Kinismajan leirikeskukseen! Donkkileiri on Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen kanssa yhteistyössä järjestettävä leiri. Luvassa Raamattuopetusta, erilaisia pajoja, kädentaitoja, ulkoilua, saunomista ja muita tuttuja leiritouhuja pääsiäisteemalla! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 35€. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

TULOSSA:
ÄITI-TYTÄR-LEIRI 15.-17.5.2020
ISÄ-POIKA-LEIRI 22.-24.5.2020

ILMOITTAUTUMINEN:

Leireille ilmoittautuminen alkaa ma 3.2. klo 12!

Kevätleiri-ilmoittautuminen (Kevätleirit ovat TÄYNNÄ - molemmilla leireillä on myös yli 10hlöä varasijoilla):

Donkkileiri-ilmoittautuminen:

Uusi lomake on tietosuojan kannalta entistäkin turvallisempi ja parempi. Se kertoo paljon leirillä on vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin, jossa kerrotaan kuinka mones ilmoittautuja olet tai monennella varasijalla olet. Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

risti