muurinpohjalettujen paistoa nuotiolla

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

Syksyn 2019 leirit ja tapahtumat:

Tapahtumat:

24.10. DONKKIS BIG NIGHT

Asikkalassa järjestetään ensimmäinen Donkkis Big Night Anianpellon koululla to 24.10 klo 18-20!
DBN on Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen kanssa yhteistyössä järjestettävä toiminnallinen ilta asikkalalaisille lapsille ja heidän perheilleen. Luvassa Raamattuopetusta, erilaisia toimintapisteitä, arvontoja, ongintaa, sumopainia, kasvomaalausta, iltapalaa ja paljon muuta!
Tervetuloa mukaan!

Leirit:

Tervetuloa mukaan Syysleirille Kinismajan leirikeskukseen! Luvassa tuttuja leiritouhuja: saunomista,kädentaitoja, ulkoilua, nuotiolla olemista, Sanan äärelle pysähtymistä ja paljon muuta. Liity joukkoomme mahtavaan! Leirille saavutaan poistutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 35€.

Tänä vuonna järjestämme pienemmille ja isommille omat leirit. Jos tulee sellainen tilanne, että sisarukset sattuvat iän puolesta eri leireille, mutta haluaisivat samalle, niin asia on sovittavissa. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä ja myös kumpi leiri käy paremmin.

SYYSLEIRI 1.-3.luokkalaisille  11.-13.10.2019 TÄYNNÄ (varasijoille voi ilmoittautua lomakkeella)

SYYSLEIRI 4.-6-luokkalaisille 1.-3.11.2019 TÄYNNÄ (varasijoille voi ilmoittautua lomakkeella)

Ilmoittautuminen leireille alkaa torstaina 12.9. klo 12 netissä osoitteessa:

ILMOITTAUTUMINEN:

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä niin lähetämme leirikirjeen mukana maksuvapautusanomuksen, joka toimitetaan leirille saapumisen yhteydessä.

Huomion arvoista!

- Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
- Ilmoittautumislomake ei ilmoita leirin täyttymisestä.
- Leiristä tulee annettuun yhteystietoon vahvistus leirille pääsystä, kun ilmoittautumislomake on käsitelty.
- Pyrimme kuittaamaan ilmoittautumiset mahdollisimman pian.
- Kun ilmoittautuminen on onnistunut, tulee sivulle vihreä palkki, jossa lukee "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti."
- Jos olet epävarma onnistuiko ilmoittautuminen niin päivitä sivu ja yritä uudelleen.
- Jos ongelma jatkuu, niin lähetä Mirvalle s-postia osoitteeseen mirva.rannantie@evl.fi.

risti