muurinpohjalettujen paistoa nuotiolla

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

Kesän 2019 leirit ja tapahtumat:

Tapahtumat:

8.8. Kouluunlähtevien siunaus Asikkalan kirkossa klo 18

Leirit:

ÄITI-TYTÄR-LEIRI 2.-4.8.2019 ON TÄYNNÄ!

Etsitään äitejä ja tyttäriä (4-13-vuotiaita) kanssamme viikonlopuksia leireilemään seurakuntamme leirikeskukseen Kinismajalle. Ajatuksena olisi viettää rento ja mukava viikonloppu äitien ja tyttärien kesken. Luvassa on saunomista, letunpaistoa, ohjattua ja vapaata yhdessäoloa, hiljentymistä Sanan äärellä ja tietty sopiva määrä tyttöilyä. Leirille kuljetaan omilla kyydeillä. Leirin hinto: äiti 30€, 1. tytär 20€, seur. tytär 10€.

Tiedustelut: Nuorisotyönohjaaja Mirva Rannantie 044 7766 216/ Lastenohjaaja Emilia Tolvanen 044 7766 221

ISOVANHEMMAT JA LASTENLAPSET  5.-7.8.2019 ON TÄYNNÄ!

Lapset leirillä yhdessä isovanhempien seurassa. Ei lainkaan hassumpi idea. Kun puitteet ovat jo olemassa ja lämmin ruoka valmiina tehtyä, on tämä sukupolvien kohtaamisen hieno mahdollisuus - kerrankin on aikaa yhdessä olemiselle ja yhdessä tekemiselle. Päivien ohjelma on tehty aikaisempien vuosien kokemusten ja leiriläisiltä saatujen toiveiden pohjalta. Leiriläisen ikää ei ole rajattu. Ajatuksena kuitenkin on, että lapset ovat isovanhempien vastuulla. Leirin hinta: aikuiset 45 € ja lapset 20 €. Leiriä ohjaavat nuorisotyönohjaaja Mirva Rannantie  p. 044 7766 216 ja diakonityöntekijät Minna Friman  p. 044 7766 207  ja Päivi Salojärvi  p. 044 7766 206 .

TUTUSTU MYÖS MUIHIN DIAKONIATYÖN KESÄLEIREIHIN 2019

ILMOITTAUTUMINEN:

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä niin lähetämme leirikirjeen mukana maksuvapautusanomuksen, joka toimitetaan leirille saapumisen yhteydessä.

Huomion arvoista!

- Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
- Ilmoittautumislomake ei ilmoita leirin täyttymisestä.
- Leiristä tulee annettuun yhteystietoon vahvistus leirille pääsystä, kun ilmoittautumislomake on käsitelty.
- Pyrimme kuittaamaan ilmoittautumiset mahdollisimman pian.
- Kun ilmoittautuminen on onnistunut, tulee sivulle vihreä palkki, jossa lukee "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti."
- Jos olet epävarma onnistuiko ilmoittautuminen niin päivitä sivu ja yritä uudelleen.
- Jos ongelma jatkuu, niin lähetä Mirvalle s-postia osoitteeseen mirva.rannantie@evl.fi.

risti