lettujen paistoa nuotiolla

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

SYKSYN 2020 KINISMAJAN LEIRITARJONTA:

SYYSLEIRIT:

Tervetuloa mukaan Syysleirille Kinismajan leirikeskukseen. Luvassa tuttuja leiritouhuja: saunomista, kädentaitoja, ulkoilua, nuotiolla olemista, Sanan äärelle pysähtymistä ja paljon muuta. Liity joukkoomme mahtavaan!
Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 25€, sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

SYYSLEIRI 4.-6.LUOKKALAISILLE 17.-18.10. (LEIRI ON TÄYNNÄ. VARASIJOILLE MAHTUU VIELÄ)

ADVENTTILEIRI 28.-29.11.1.-6.LUOKKALAISILLE

Tervetuloa mukaan Adventtileirille Kinismajan leirikeskukseen! Adventtileiri on Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen kanssa yhteistyössä järjestettävä leiri. Luvassa Raamattuopetusta, erilaisia pajoja, kädentaitoja, ulkoilua, saunomista ja muita tuttuja leiritouhuja jouluisella teemalla! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 25€. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja ilmoitamme, mikäli olosuhteet muuttuvat.

​​​​​ILMOITTAUTUMINEN:

Tänä syksynä eletään hyvin poikkeuksellista aikaa. Pyrimme ottamaan vallitsevan tilanteen leiriolosuhteissa huomioon ja se on edellyttänyt myös toimenpiteitä sen eteen, että leirit voidaan järjestää.

Leirit ovat tänä syksyn vain yhden yön mittaisia. Leiri alkaa lauantaiaamuna klo 10 ja päättyy seuraavana päivänä n. puolenpäivän aikoihin. Tarkemmat aikataulut vahvistuvat leirikirjeessä.

Kullekin leirille otamme 25 lasta, jotta saamme turvavälejä leiriolosuhteissa toteutettua. Tämä tarkoittaa sitä, että moni lapsi ei pääse välttämättä haluamalleen leirille. Jotta mahdollisimman moni lapsi saisi leirikokemuksen tänä syksynä, niin ilmoittaudu vain yhdelle leirille. Täydennämme sitten leirejä, mikäli paikkoja jää vapaaksi.
HUOLTAJAT HUOM! Leirit ovat olleet suosittuja, niin pitäkää huolta, että sovitte keskenään siitä, että mille leirille kaverukset ilmoitetaan. Silloin pääsee varmemmin kaverin kanssa leireilemään.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN LEIREILLE ALKAA KESKIVIIKKONA 16.9. KLO 11. ILMOITTAUDU SYKSYN LEIREILLE TÄSTÄ!

Ilmoittautumisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin, jossa kerrotaan kuinka mones ilmoittautuja olet tai monennella varasijalla olet. Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube