muurinpohjalettujen paistoa nuotiolla

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

HUOM! Kevään 2020 leirit joudutaan perumaan koronaviruksen ehkäisemiseksi.

KEVÄTLEIRI 4.-6.-luokkalaisille 20.-22.3.2020 PERUTTU!

DONKKILEIRI 1.-6.-luokkalaisille 3.-5.4.2020 PERUTTTU!

ILMOITTAUTUMINEN:

Uusi lomake on tietosuojan kannalta entistäkin turvallisempi ja parempi. Se kertoo paljon leirillä on vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin, jossa kerrotaan kuinka mones ilmoittautuja olet tai monennella varasijalla olet. Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

risti