lapset leikkii ulkona

Perheen kanssa kerhoon

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan voit tulla sinulle sopivana perjantaina paikalle kello 9.30 alkaen Kivirinteen seurakuntakotiin (Kivirinteentie 27 D).

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Tarjolla on vuoroviikoin puuroa ja leipää kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan tai muovaillaan ja kerhon päätteeksi pääsee ulkoilemaan. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

 

Perhekerho palaa kesälomalta pe 14.8. klo 9.30 alkaen, tervetuloa!!!

 

Syksyllä 2020 alkaa perheille oma kirkkomuskari ryhmä. Kirkkomuskari kokoontuu joka tiistai Kivirinteellä klo:9.30-10.30 Matleena Karjalaisen johdolla ja apukäsinä mukana lastenohjaajamme Anne. Ilmoittautumiset kirkkomuskariin tästä:

https://www.mvsoy.fi/srk/asikkala/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=3ba8ca53b451a93e7d134c9c59b3b68d10&lang=fi

 

 

 

autoja