lapset leikkivät ulkona hiekkalaatikolla

Perheen kanssa kerhoon

 

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan voit tulla sinulle sopivana perjantaina paikalle kello 9.30 alkaen Kivirinteen seurakuntakotiin (Kivirinteentie 27 D). (HUOM. Korona-aikana poikkeuskäytäntö*)

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Tarjolla on vuoroviikoin puuroa ja leipää kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan tai muovaillaan ja kerhon päätteeksi pääsee ulkoilemaan. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

 

*Heipparallaa perhekerhon kävijät!!

Perhekerho alkaa Kivirinteellä pe 29.1. klo 9.30-12.

Vallitsevan tilanteen vuoksi joudumme rajaamaan perhekerhon kävijämäärää, koska Kivirinteen tilat ovat melko pienet ja isolla porukalla turvaväleistä huolehtiminen olisi vaikeaa. Jotta kaikki voivat tulla perhekerhoon turvallisin mielin olemme päättäneet ottaa käyttöön ilmoittautumisen.

Voit laittaa viestillä tiedon Anne Mieloselle 044-7766 217 torstaihin mennessä, jos olette tulossa perjantaina kerhoon.
Mukaan mahtuu 8 aikuista lapsineen.

Muistathan perua varaamasi paikan jos ette pääsekkään tai sairastutte, jotta mahdollisilla varasijoilla olijat pääsevät täyttämään paikan.

Näillä ohjeilla menemme kevättä eteenpäin ja ilmoitamme mikäli tilanne muuttuu ja voimme palata entiseen! 

Ps.kerrothan kaverillekin, jos hän ei ole sattunut tätä näkemään tätä tietoa!

lasten leluja pöydällä rivissä: pikkuautoja ja moottoripyöriä.