Uutislistaukseen

Seurakunta hoitaa jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset ja muut lakisääteiset tehtävät - muu toiminta keskeytetään

13.3.2020 20.16

Mikkelin tuomiokapituli antoi perjantaina 13.3.2020 seurakunnille soveltamisohjeita koronavirukseen varautumisesta. Ohjeet perustuvat Valtioneuvoston ja Kirkkohallituksen aiemmin antamiin ohjeisiin.

Annettun ohjeistusten perusteella Asikkalan seurakunnassa on päätetty, että kaikki viikko-, ryhmä- ja leiritoiminta on peruttu toukokuun loppuun asti.

Seurakuntamme huolehtii lakisääteisistä velvoitteistaan: messut ja jumalanpalvelustoimitukset pidetään, huolehditaan sielunhoidosta ja diakoniasta ryhmätoiminnan ulkopuolella.

Messuihin ja toimituksiin liittyen pyydämme huomioimaan, että niihin ei osallistuttaisi flunssaoireisena, vaan jäätäisiin kotiin lepäämään. Jumalanpalvelusta voi kuunnella joka sunnuntai YLE-radio1:ssä ja RadioDei-kanavalla.

Haluamme seurakuntana omalta osaltamme ottaa koronavirusohjeistuksen vakavasti.

Rukoilemme Jumalan siunausta ja varjelusta pandemian kohtaamalle maailmalle!!