kirkko syksyllä.jpg Asikkalan miljoonan tiilen kirkko

Kirkon opas Asikkalan kirkkoon kesäksi 2021

20.4.2021 10.22

Asikkalan seurakunta hakee 15-18 vuotiasta kausityöntekijöitä kirkon oppaiksi Asikkalan kirkkoon kesäksi 2021 ajalle 7.6.-8.8.2021. Seurakunta tarjoaa kolmen viikon työsuhdetta kolmelle nuorelle. Ennen palvelusuhteen alkua perehdytys tehtävään. Tiekirkko-oppaan palvelussuhde on määräaikainen ja osa-aikainen. Työtä tehdään myös sunnuntaisin. Määräaikaisuuden perusteena on töiden kausiluonteisuus.

Kirkon oppaan tehtävänä on päivystää kirkossa sen aukioloaikoina, esitellä kirkkoa vieraileville ryhmille ja yksittäisille kävijöille, antaa ympäristövalistusta mm. vieraslajien torjunnasta sekä osallistua kirkon puhtaanapitoon ja siivoukseen.

Tiekirkko on auki 8.6.-6.8.2021 sunnuntaista perjantaihin kello 12-17. Lauantaisin kirkossa ei ole tiekirkko-opasta. Jokaisena työpäivänä on vuorossa yksi tiekirkko-opas, eli työt jaetaan kolmen tiekirkko-oppaan kesken. Keskimääräinen viikkotuntimäärä on 25 h/vko/3vkoa.

Työntekijältä odotetaan oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kiinnostusta ympäristöasioihin. Kielitaito katsotaan eduksi. Työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Muuttuva koronatilanne voi aiheuttaa muutoksia työsuhteen pituuteen.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään perjantaihin 7.5. 2021 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pinja.halme@evl.fi tai asikkalan.seurakunta@evl.fi

Lisätietoja tehtävästä: talouspäällikkö Pinja Halme, p. 044. 7766 202 ja kappalainen Anja Saraja, p. 044-7766203