Diakoniatyön kesän leirit Kinismajalla

Diakoniatyö järjestää keskä aikana useita leirejä tai leiripäiviä seurakunnan leirikeskuksessa Kinismajalla.

Leirelle pääset ilmoittautumaan tästä

18.6. Omaishoidon väki. Leiri järjestetään yhteistyössä Padasjoen seurakunnan ja Päijät-Hämeen omaishoitajat ja läheiset ry:n kanssa. Leirille voivat osallistua myös ne omaishoitajat ja hoidettavat, joilla ei ole omaishoidon sopimuksia. Lue lisää Virta avain 2/18 -lehdestä s. 24

31.7.-2.8. Isovanhemmat ja lapsenlapset. VIrkistäydy yhdessä lastenlasten kanssa. Mukavaa yhdessä tekemistä ja henkäisyhetkiä myös isovanhemmille. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti asikkalalaisille, joista vähintään lapsi tai isovanhempi on aikuinen. Mikäli leirille mukaan mahtuu, niin myös muualla asuvat ovat tervetulleita. Leirin hinta on aikuisilta 45€ ja lapsilta 20€.

7.-8.8. Kehitysvammaiset. Perinteinen leiri, jossa uidaan ja saunotaan, ja tehdään kaikkea mukavaa. Leiri huipentuu lopuksi vietettävään ehtoollishetkeen.

9.8. Eläkeikäiset. VIrkistystä yhdessä yllätysohjelman parissa. Saunomista unohtamatta. Leiripäivä alkaa klo 9.30 Kinismajalla ja päättyy klo 15. Oma kuljetus. Jos tarvitset kyytiä. Ilmoita siitä ilmoittautumisen yhetydessä. Leiripäivän hinta 10€.

14.-15.8. Mielenterveyskuntoutujat. Yhteistyöleiri P-HHyky:n kanssa.

16.8. Päihdekuntoutujat. Tietovisaa ja mölkkyä. Musiikkia, Lähtö kimppakyydein Maijan kammarilta klo 9. Paluu noin klo 16. Mahdollisuus sienestää / marjastaa omatoimisesti.

Lisätietoja leireistä diakoniatyöntekijät Päivi Salojärvi p. 044 7766 206 tai Varpu Sihvola-Juden p. 044 7766 207