Yhteisvastuu 2020

TUKEE VANHEMMUUTTA

Yhteisvastuukeräys tukee vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.. Keräykselle voit lahjoittaa vaikka tänään.

Kun vanhempi voi hyvin, lapsi voi hyvin. Tutkimusnäyttö osoittaa, että lapsen ja vanhemman välinen myönteinen suhde edistää lapsen kokonaiskehitystä.

40 prosenttia nyt kerättävän Yhteisvastuun tuotosta jää Suomeen. Puolet kotimaan osuudesta käytetään vanhemmuutta tukeviin toimenpiteisiin seurakunnissa.

Toinen puolikas kotimaahan jäävästä tuotosta käytetään vanhemmuutta sekä lapsen ja vanhemman välistä suhdetta vahvistaviin, kynnyksettömiin tukitoimiin eri puolilla Suomea. Kumppaneina ovat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry.

60 prosenttia Yhteisvastuun tuotosta ohjataan kansainväliseen apuun Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta. Maailman katastrofialueilla Yhteisvastuukeräyksen 2020 tuotolla tuetaan erityisesti naisten ja äitien koulutusta ja toimeentulomahdollisuuksien kasvattamista.

2020 Yhteisvastuu juhlii 70 vuotta jatkunutta, vuonna 1950 alkanutta taivaltaan.

Kehotus osallistua keräykseen juliste
Yhteisvastuu juliste 2020

klikkaa kuvaa ja lahjoita

Lahjoituksia voi tehdä ympäri vuoden

Vaikka yhteisvastuukeräys keskittyy lähinnä kevätaikaan. voi lahjoituksia tehdä ympäri vuoden keräystileille ja lahjoituspuhelimeen sekä Yhteisvastuun Lahjoita-sivulla.

Lahjoita netissä tai pankissa:

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

Pohjola Pankki FI14 5000 0120 2362 28

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Käyttämällä viitenumeroa 302038, rahat kohdistuvat Asikkalan seurakuntien tulokseen.

Poliisihallitus on myöntänyt keräysluvan nro RA/2017/785. Keräyslupa on voimassa 31.8.2019 saakka.

Haluatko antaa työpanostasi keräykselle?

Keräyksen toteuttaminen vaatii paljon lähimmäisen rakkautta, eli halua auttaa. Miten sinä voisit olla mukana auttamassa? Olisiko sinulla aikaa tulla talkoisiin tai lähteä vaikka lipaskerääjäksi. Haluaisitko toteuttaa keräyksen työpaikallasi? Ota yhteyttä ja kerro mielenkiinnostasi ja toivomastasi tavasta auttaa. Sinua kyllä tarvitaan, sillä keräys ei toteudu ilman vapaaehtoisia käsiä ja jalkoja.

Yhteisvastuukeräystuotot Asikkalassa aiempina vuosina

2019 Kerätyillä varoilla avustettiin vähävaraisten lasten ja nuorten kouluttautumista. Yhteisvastuukeräyksen tuotto oli 3819,33 euroa eli 0,65 €/ seurakuntalainen. Omaan seurakuntaan jäävä osuus oli 763,87 euroa.

2018 torjui nälkää ja köyhyyttä. Keräys tuotti Asikkalassa 3739,54.