Yhteisvastuu 2019:    #Tyhmävaiköyhä

Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Keräykselle voit lahjoittaa vaikka tänään.

Yhteisvastuukerääjä lippaan kanssa

Yhteisvastuukeräys 2019 Suomessa

Köyhien lasten määrä Suomessa on kasvussa. Noin joka kymmenes lapsi elää pienituloisessa perheessä, mikä tarkoittaa noin 110 000 lasta. Monien nuorten kohdalla unelmien ammatti on vaarassa jäädä haaveeksi, jos perheellä ei ole varaa maksaa opinnoista aiheutuvia kustannuksia, kuten tietokonetta, oppikirjoja tai ammatillisessa koulutuksessa tarvittavia välineitä

Suomessa yhteisvastuuvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Haaveet kaatuu yhteisvastuu juliste 2019

Yhteisvastuukeräys 2019 Ulkomailla

Maailman pahimmilla katastrofialueilla monet lapset ja nuoret ovat menettäneet lähes kaiken tutun ja turvallisen, kun he ovat joutuneet pakenemaan luonnonkatastrofeja ja konflikteja. Tulevaisuus näyttää toivottomalta ja oma merkitys maailmassa on usvan peitossa, kun koulunkäynti keskeytyy. Myös muuttuneet ilmasto-olosuhteet vaikeuttavat ruoantuotantoa, karjanhoitoa sekä lasten ja nuorten koulunkäyntiä, kun perheet joutuvat muuttamaan veden ja tuoreen laidunmaan perässä.

Ulkomailla keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Syrjäseuduille koulutetaan lisää päteviä opettajia ja rakennetaan turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Vuonna 2020 Yhteisvastuukeräys täyttää 70 vuotta – juhlavuoden teemana on vanhemmuuden tukeminen.

Yhteisvastuukeräyksen tuotto 2019

Yhteisvastuukeräyksen tuotto on 3819,33 euroa eli 0,65 €/ seurakuntalainen. Omaan seurakuntaan jäävä osuus on 763,87 euroa.

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille.

klikkaa kuvaa ja lahjoita

Lahjoituksia voi tehdä ympäri vuoden

Vaikka yhteisvastuukeräys keskittyy lähinnä kevätaikaan. voi lahjoituksia tehdä ympäri vuoden keräystileille ja lahjoituspuhelimeen sekä Yhteisvastuun Lahjoita-sivulla.

Lahjoita netissä tai pankissa:

Nordea FI16 2089 1800 0067 75

Pohjola Pankki FI14 5000 0120 2362 28

Aktia FI82 4055 0010 4148 41

Käyttämällä viitenumeroa 302038, rahat kohdistuvat Asikkalan seurakuntien tulokseen.

Poliisihallitus on myöntänyt keräysluvan nro RA/2017/785. Keräyslupa on voimassa 31.8.2019 saakka.

Haluatko antaa työpanostasi keräykselle?

Keräyksen toteuttaminen vaatii paljon lähimmäisen rakkautta, eli halua auttaa. Miten sinä voisit olla mukana auttamassa? Olisiko sinulla aikaa tulla talkoisiin tai lähteä vaikka lipaskerääjäksi. Haluaisitko toteuttaa keräyksen työpaikallasi? Ota yhteyttä ja kerro mielenkiinnostasi ja toivomastasi tavasta auttaa. Sinua kyllä tarvitaan, sillä keräys ei toteudu ilman vapaaehtoisia käsiä ja jalkoja.

Yhteisvastuukeräys tulos 2018

Yhteisvastuukeräys on tältä keväältä päättynyt. Keräys tuotti Asikkalassa 3739,54. Kiitos kaikille mukana olelleille sekä lahjoittajille että vapaaehtoisille. Vaikka keräyskausi on nyt ohi, voi yhteisvastuukeräyksen tilille tehdä lahjoituksia ympäri vuoden.