risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on kristillisen elämämme keskus, joka kokoaa meidät yhteen. Seurakunta järjestää jumalanpalveluksia joka sunnuntai ja juhlapyhinä.

Poikkeustilanteesta johtuen jumalanpalvelukset toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaväkeä. Jumalanpalvelukset striimataan ja tallenteet jumalanpalveluksista on katsottavissa kahden viikoan ajan. Tutustu lähiajan jumalanpalveluksiin tästä

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään lähes joka sunnuntai kello 10 Asikkalan kirkossa ja noin kerran kuukaudessa kello 13 Kalkkisten kirkossart. Messun tilalla pidettävässä sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.

yleiskuva kirkosta

Perhemessu

Perhemessussa huomioidaan erityisesti pienimmät seurakuntalaiset. Messussa lauletaan lauluja joihin lapsenkin on helppo osallistua. Messussa käytetään yleensä havaintomateriaalia ja messu on kestoltaan yleensä lyhyempi kuin normaali messu.

Kevään 2022 perhemessu: Marianpäivänä 27.3. klo 16.00 seurakuntakodilla.

Silloin vietetään perheiden päivää, seurakuntakodin ovet aukeavat klo 15 ja voit tulla perheen kanssa viettämään aikaa puuhapajoille ennen messun alkua. Messun jälkeen seurakunta tarjoaa kaikille ruuan. Tervetuloa mukaan perheen, kumien, isovanhempien ja ystäväperheiden kanssa!