risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on kristillisen elämämme keskus, joka kokoaa meidät yhteen. Seurakunta järjestää jumalanpalveluksia joka sunnuntai ja juhlapyhinä.

Poikkeustilanteesta johtuen jumalanpalvelukset toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaväkeä. Jumalanpalvelukset striimataan ja tallenteet jumalanpalveluksista on katsottavissa kahden viikoan ajan. Tutustu lähiajan jumalanpalveluksiin tästä

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään lähes joka sunnuntai kello 10 Asikkalan kirkossa ja noin kerran kuukaudessa kello 13 Kalkkisten kirkossart. Messun tilalla pidettävässä sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.

Seurakuntailta

Avoimen Raamatun äärellä

Kevään seurakuntailloissa rovasti Jari Nordman Suomen Raamattuopistolta käsittelee käskyt 5-10. Illoissa lisäksi kirkkoherra Jari Laulaisen opetus Isä meidän -rukouksesta. Virrenveisuuta ja rukousta. Kristillisten kirjojen myyntipöytä.

Kevään kokoontumiset Asikkalan seurakuntakodilla kello 18:

Keskiviikko 1.2.   6. käsky - Rakkaus on lempeä

Keskiviikko 1.3.   7. käsky - Näpit irti!

Keskiviikko 5.4.   8. käsky - Puhu aina totta

Keskiviikko 3.5.   9. ja 10. käsky - Sydämen salatuimpaan saakka
 

yleiskuva kirkosta

Perhemessu

Perhemessussa huomioidaan erityisesti pienimmät seurakuntalaiset. Messussa lauletaan lauluja joihin lapsenkin on helppo osallistua. Messussa käytetään yleensä havaintomateriaalia ja messu on kestoltaan yleensä lyhyempi kuin normaali messu.

Kevään 2023 perhemessu: Palmusunnuntaina 2.4. klo 16.00 seurakuntakodilla.

Silloin vietetään perheiden päivää, seurakuntakodin ovet aukeavat klo 15 ja voit tulla perheen kanssa viettämään aikaa puuhapajoille ennen messun alkua. Messun jälkeen seurakunta tarjoaa kaikille ruuan. Tervetuloa mukaan perheen, kumien, isovanhempien ja ystäväperheiden kanssa!