risti kädessä

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on kristillisen elämämme keskus, joka kokoaa meidät yhteen. Seurakunta järjestää jumalanpalveluksia joka sunnuntai ja juhlapyhinä.

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelusta eli messua vietetään lähes joka sunnuntai kello 10 Asikkalan kirkossa ja noin kerran kuukaudessa kello 13 Kalkkisten kirkossart. Messun tilalla pidettävässä sanajumalanpalveluksessa ei ole ehtoollista.

Maijan kammarilla pidetään viikkomessu kaksi kertaa kaudessa torstaisin kello 12 Lähimmäisen kammarin yhteydessä.

yleiskuva kirkosta

Perhemessu

Perhemessussa huomioidaan erityisesti pienimmät seurakuntalaiset. Messussa lauletaan lauluja joihin lapsenkin on helppo osallistua. Messussa käytetään yleensä havaintomateriaalia ja messu on kestoltaan yleensä lyhyempi kuin normaali messu.

Syksyn perhemessut: