lettujen paistoa nuotiolla

10-SYNTTÄRIT 6.11.2021

Tämä kutsu koskee kaikkia tänä vuonna 10-vuotta täyttäviä asikkalalaisia!
Kymppivuotiaiden juhla eli 10-SYNTTÄRIT järjestetään
lauantaina 6.11.2021 klo 15 Asikkalan uudella seurakuntakodilla (Kalmarintie 3, Vääksy).
Luvassa on leffalippujen arvontaa, polaroid-kuvausta, kakkukahvit sekä meitä läsnäolollaan viihdyttää Taika-Petteri! Juhla kestää n. 1,5h.

Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleita myös 10-vuotiaan perheenjäsenet.

ILMOITTAUDU synttäreille tästä linkistä: 10-SYNTTÄRI-ILMOITTAUTUMINEN

Pyydämme, ettei kukaan saavu sairaana tai hengitystieoireisena paikalle sekä huolehditaan asianmukaisesta käsihygieniasta ja turvaväleistä. Maskisuositus yli 12-vuotiaille.

Tervetuloa juhlimaan!

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

SYKSYN LEIRIT 2021

Adventtileiri 1.-6.luokkalaisille 26.-28.11.21 (TÄYNNÄ)

Tervetuloa mukaan Adventtileirille Kinismajan leirikeskukseen! Adventtileiri on Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen kanssa yhteistyössä järjestettävä leiri. Luvassa Raamattuopetusta, erilaisia pajoja, kädentaitoja, ulkoilua, saunomista ja muita tuttuja leiritouhuja jouluisella teemalla! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä.

Leirin hinta 35€. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

ILMOITTAUTUMINEN:

Kullekin leirille otamme 30 lasta, jotta saamme turvavälejä leiriolosuhteissa toteutettua. Varasijalle otamme 10 hlöä.

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä, joten lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 39, jonka yhteydessä lähetetään myös leirikirje.

Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja ilmoitamme, mikäli olosuhteet muuttuvat.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube