lettujen paistoa nuotiolla

Vilkkukerho (UUTUUS!)

Vilkkukerho alkaa torstaina 8.9.! Vilkku on ilmaista iltapäivätoimintaa 1.-4.-luokkalaisille Asikkalan seurakuntakodilla Nuortentila Valossa torstaisin klo 13-16. Vilkussa on mahdollisuus tehdä läksyjä, nähdä toisia ja rentoutua koulupäivän jälkeen. Välipalaa tarjolla heti klo 13 alkaen ja Pyhishetki klo 15. Ei vaadi ilmoittautumista. Tule ja tuo kaverisikin!

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

SYKSYN 2022 LEIRIT

SYYSLEIRI 7.-9.10.2022

5.-7.-luokkalaisille

Uuden leirijaottelun ansiosta on nyt oikeasti isojen leiriä tarjolla! Taattua leirimeininkiä luvassa syksyisellä Kiniksellä! Leirin hinta 35 euroa.

MUSALEIRI 21.-23.10.

1.-7.-luokkalaisille

Syyslomaviikon aluksi lähdetään Musaleirille! Leirillä ei tarvita aikaisempaa soittokokemusta tai omaa soitinta, mutta toki semmoisen voi ottaa mukaan! Yhteistyössä Asikkalan seudun Musiikkiopisto. Leirin hinta 50 euroa.

JOULULEIRI 2.-4.12.

1.-4.-luokkalaisille

Piparin tuoksua, tonttujen juoksua... Siinäkö joulu on? Jouluisiin tunnelmiin pääsemme Kiniksellä jo joulukuun alussa Joululeirillä. Leirin hinta 35 euroa.

Tässä linkki, jonka avulla pystyt ilmoittautumaan syksyn leireille. Ilmoittautuminen on auki 5.-18.9.

Leiripaikasta ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 38.

ILMOITTAUTUMINEN:

Kullekin leirille otamme 30 lasta. Loput hakijat päätyvät varasijoille.

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä. Lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä lähetetään tieto sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kun leirijaot on saatu tehtyä. Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä. Lasku lähetetään leirin jälkeen.

Sisaruksia ei pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kuitenkin sisarusten nimet alennuksen saamiseksi. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen. Sisarusten tuleminen samalle leirille on neuvoteltavissa, vaikka he olisivat iän puolesta menossa eri leireille. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan täytettynä leirin ohjaajalle leirille saavuttaessa.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA JA ILMOITAMME NIISTÄ VIIPYMÄTTÄ.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube

Sasu TeeVee

Lastenkirkko

Tarinankertoja Kiisi

Instagramissa:

Asikkalan Seurakuntanuoret

Välkkärivinkki

Nettisivut:

Lastenkirkko

Donkki

Nukketeatteri Sananjalka -tehtäviä

Juttuseuraa:

NettiTupu

risti

10-synttärit

Kymppivuotiaiden juhla eli 10-SYNTTÄRIT järjestetään lauantaina 5.11.2022 klo 14 Asikkalan seurakuntakodilla (Kalmarintie 3, Vääksy).

Luvassa on mm. leffalippujen arvontaa, polaroid-kuvausta, kakkukahvit sekä Pekka Laukkarisen konsertti!

Juhlaan ovat lämpimästi tervetulleita myös 10-vuotiaan perheenjäsenet.

Pyydämme, ettei kukaan saavu sairaana tai hengitystieoireisena paikalle. Ilmoitathan Taijalle, jos jostain syystä ette pääsekään osallistumaan juhliin.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 10.-31.10. välisenä aikana, jotta osaamme varata tarpeeksi kakkua tilaisuuteen. Tervetuloa juhlimaan!

Kouluikäisten esite

Tästä pystyt lataamaan uusimman esitteen koneellesi tai mobiililaitteellesi ja tarvittaessa myös tulostamaan sen:

Asikkalan seurakunnan kouluikäisten syksy 2022