lettujen paistoa nuotiolla

 

Leirit

 

 

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

 

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

 

KEVÄÄN 2021 KINISMAJAN LEIRITARJONTA:


KEVÄTLEIRI 27.-28.3. 1.-3.LUOKKALAISILLE (Täynnä!)

KEVÄTLEIRI 10.-11.4.  4.-6.-LUOKKALAISILLE (Täynnä!)

Tervetuloa mukaan Kevätleirille Kinismajan leirikeskukseen! Leiri on Kansanlähetyksen kanssa yhteistyössä järjestettävä leiri. Luvassa Raamattuopetusta, erilaisia pajoja, kädentaitoja, ulkoilua, saunomista ja muita tuttuja leiritouhuja! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leirin hinta 25€. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja ilmoitamme, mikäli olosuhteet muuttuvat.  

 

​​​​​ILMOITTAUTUMINEN:

 

Ilmoittautuminen kevään leireille alkaa 15.2.2021 tästä linkistä:  Leiri-ilmoittautuminen Kevät 2021

Tänä keväänä eletään hyvin poikkeuksellista aikaa. Pyrimme ottamaan vallitsevan tilanteen leiriolosuhteissa huomioon ja se on edellyttänyt myös toimenpiteitä sen eteen, että leirit voidaan järjestää.

Leirit ovat tänä keväänä viime syksyn tapaan vain yhden yön mittaisia. Leiri alkaa lauantaiaamuna klo 10 ja päättyy seuraavana päivänä n. puolenpäivän aikoihin. Tarkemmat aikataulut vahvistuvat leirikirjeessä.

Kullekin leirille otamme 25 lasta, jotta saamme turvavälejä leiriolosuhteissa toteutettua. Tämä tarkoittaa sitä, että moni lapsi ei pääse välttämättä haluamalleen leirille.


HUOLTAJAT HUOM! Leirit ovat olleet suosittuja, niin pitäkää huolta, että sovitte keskenään siitä, että mille leirille kaverukset ilmoitetaan. Silloin pääsee varmemmin kaverin kanssa leireilemään.

Ilmoittautumisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin, jossa kerrotaan kuinka mones ilmoittautuja olet tai monennella varasijalla olet. Toistaiseksi sisaruksia ei kuitenkaan pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella. 

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan takaisin täytettynä leirille saavuttaessa.

 

 

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

 

Youtubessa:

Donkki Tube

Ttila

Sasu TeeVee

Lastenkirkko

Tarinankertoja Kiisi

 

Instagramissa:

Kulmakivikulma

Asikkalan Seurakuntanuoret

Välkkärivinkki

Ttila

 

Nettisivut:

Lastenkirkko

Ttila

Donkki

Nukketeatteri Sananjalka -tehtäviä

 

Juttuseuraa:

NettiTupu

 

risti