lettujen paistoa nuotiolla

UUTUUS!  PUUHAPÄIVÄ  14.5. KLO 13-17

1.-6.-luokkalaisille Asikkalan seurakuntakodilla

Kivaa tekemistä, erilaisia pajoja sekä seikkailemista viime keväänä valmistuneella seurakuntakodilla. Toiminnan jälkeen syömme välipalan ja päätämme yhteiseen hartauteen. Ilmoittaudu mukaan ja tule katsomaan, mistä on kyse! Tapahtuma on ilmainen ja ilmoittautuneille lähetämme lisätietoa tapahtumasta lähempänä ajankohtaa! Puuhapäivään voit ilmoittautua tämän linkit kautta. Ilmoittautumisaikaa jatkettu 10.4. asti.

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

KESÄN 2022 LEIRIT

LOMALLE LOMPSIS! 5.-7.6.

Kesäloman aluksi vietetään lokoisia lomapäiviä Kinismajalla. Ollaan yhdessä ulkona, puuhaillaan, vietetään leiriolympialaisia, saunotaan, uidaan, istutaan nuotiolla, paistetaan lettuja ja paljon muuta! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leiri alkaa su klo 18 ja päättyy ti klo 17. Leirin hinta 35€. Leiri tarkoitettu 7-14-vuotiaille.

VALMIS SEIKKAILUUN! 21.-23.6.

Juhannusviikolla seikkaillaan Kinismajan leirikeskuksen maisemissa. Luvassa on yhteistä tekemistä mm. kisailuja sekä leirikeskuksen arvoitus. Toki välissä myös lepäillään, saunotaan, uidaan ja nautitaan kesästä! Leirille saavutaan ja poistutaan omilla kyydeillä. Leiri alkaa ti klo 18 ja päättyy to klo 17. Leirin hinta 35€. Leiri tarkoitettu 7-14-vuotiaille.

Tässä linkki, jonka avulla pystyt ilmoittautumaan kevään leireille. Ilmoittautuminen on auki 18.4.-1.5.

Leiripaikasta ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 18.

ILMOITTAUTUMINEN:

Kullekin leirille otamme 30 lasta, jotta saamme turvavälejä leiriolosuhteissa toteutettua. Varasijoille otamme 10 hlöä.

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä. Lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä lähetetään tieto sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kun leirijaot on saatu tehtyä. Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä. Lasku lähetetään leirin jälkeen.

Sisaruksia ei pysty ilmoittamaan samalla lomakkeella. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä sisarusten nimet alennuksen saamiseksi. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen. Sisarusten tuleminen samalle leirille on neuvoteltavissa, vaikka he olisivat iän puolesta menossa eri leireille. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä, sekä kumpi leiri käy teille paremmin.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan täytettynä leirin ohjaajalle leirille saavuttaessa.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja ilmoitamme, mikäli olosuhteet muuttuvat.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube

Sasu TeeVee

Lastenkirkko

Tarinankertoja Kiisi

Instagramissa:

Asikkalan Seurakuntanuoret

Välkkärivinkki

Nettisivut:

Lastenkirkko