lettujen paistoa nuotiolla

Vilkkukerho 

Syksyllä 2023 Vilkkukerho alkaa taas torstaina 7.9.

Ilmaista iltapäivätoimintaa 1.-4.-luokkalaisille Seurakuntakodilla (Kalmarintie 3) Nuortentila Valossa torstaisin klo 13-16.

(HUOM! Syyslomaviikolla 26.10. sekä 30.11. ei ole Vilkkua!)

Vilkussa on mahdollisuus tehdä läksyjä, nähdä toisia ja rentoutua koulupäivän jälkeen. Ovet avautuvat noin klo 12.30, välipalaa tarjolla klo 13 alkaen ja Pyhishetki on noin klo 15. Ei vaadi ilmoittautumista. Tule silloin kun sinulle sopii ja tuo kaverisikin!

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä pääsääntöisesti Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

 

SYKSYN 2023 LEIRIT

 

HUOM! Vilkun joululeirin (2.-3.12.) ilmoittautumista on jatkettu 15.10. asti! Tässä on linkki Vilkun joululeirin ilmoittautumislomakkeelle. Lisätietoa leiristä löydät lomakkeelta tai alempaa tältä sivulta.

 

KINISLEIRI 6.-8.10.

5.-7.-luokkalaisille Kinismajan leirikeskuksessa

Vanhemmille leiriläisille suunnattu leiri aloittaa syksyn leirikauden. Leirillä on luvassa mm. saunomista, kädentaitoja, ulkoilua, nuotiolla istumista, Sanan äärelle pysähtymistä, yhdessä tekemistä sekä paljon muuta! Taattua leirimeininkiä siis luvassa syksyisellä Kiniksellä! 

Leirin hinta 35 euroa.

 

SYYSLEIRI 20.-22.10.

1.-7.-luokkalaisille Kinismajan leirikeskuksessa

Miten olisi, jos syysloman aluksi lähdettäisiinkin leireilemään? Syysleirillä on tiedossa tuttuja leiritouhuja, eli Kinismajan syksyisissä maisemissa ulkoilua, nuotiolla paistettuja herkkuja, askartelua, kisailua, saunomista, hiljentymistä Raamatun sanoman äärellä ja kavereiden kanssa olemista. Ilmoittaudu mukaan!

Leirin hinta 35 euroa.

 

VILKUN JOULULEIRI 2.-3.12.

1.-4.-luokkalaisille Asikkalan seurakuntakodilla

Oletko joskus miettinyt, miltäköhän Seurakuntakoti näyttää ilta-aikaan? Tai oletko joskus halunnut tulla Vilkkukerhoon, mutta et ole päässyt, koska asut liian kaukana tai harrastusten takia et kerkeä? Nyt on tilaisuutesi tulla Vilkun joululeirille! Leirillä on yhteistä tekemistä, Pyhishetkiä, jouluista askartelua ja leivontaa. Yön saamme nukkua mukavasti omassa makuupussissa oman makuualustan päällä retkeillen seurakuntakodin nuortentilan lattialla.

Leirin hinta 15 euroa.

 

Ilmoittautuminen kouluikästen leireille auki 4.-17.9. Leirille pääsystä ilmoitetaan viikolla 38, kun leirijaot on saatu tehtyä. Kaikille leireille on mahdollisuus saada sisarusalennus ja hakea maksuvapautusta.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Kullekin leirille otamme max. 30 leiriläistä. Jos leireille hakijoita on enemmän kuin pystymme ottamaan, loput hakijat päätyvät varasijoille. 

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä. Lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä ja varasijoista lähetetään tieto sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kun leirijaot on saatu tehtyä. Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä. Lasku lähetetään leirin jälkeen.

Sisaruksia ei pysty samalla lomakkeella ilmoittamaan, vaan jokainen on ilmoitettava erikseen. Kerrothan samalle leirille osallistuvan sisaruksen nimen kuitenkin sille varattuun kohtaan, jotta sisarusalennuksen laskeminen on helpompaa. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen. Sisarusten tuleminen samalle leirille on neuvoteltavissa, vaikka he olisivat iän puolesta menossa eri leireille. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan täytettynä leirin ohjaajalle leirille saavuttaessa.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA JA ILMOITAMME NIISTÄ VIIPYMÄTTÄ. 

 

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

 

Youtubessa:

Donkki Tube

Ttila

Sasu TeeVee

Lastenkirkko

Tarinankertoja Kiisi

 

Instagramissa:

Asikkalan Seurakuntanuoret

Välkkärivinkki

Ttila

 

Nettisivut:

Lastenkirkko

Ttila

Donkki

Nukketeatteri Sananjalka -tehtäviä

 

Juttuseuraa:

NettiTupu

risti

Tapahtumat

 

10-synttärit

lauantaina 2.9. klo 14 Asikkalan seurakuntakodilla (Kalmarintie 3)

Luvassa on mm. leffalippujen arvontaa, polaroid-kuvausta, kakkukahvit sekä Taika-Petterin esitys! Juhla kestää noin 2 tuntia. Myös 10-vuotiaan perheenjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ synttäreille 29.8. mennessä, jotta osaamme varata kaikille tarpeeksi synttärikakkua!

Tervetuloa juhlimaan!

 

Lisätietoa tapahtumasta antaa vs. nuorisotyönohjaaja Taija Sairanen

(yhteystiedot löytyvät alta)

Ota yhteyttä

Kouluikäisten esite

 

Tästä pystyt lataamaan uusimman esitteen koneellesi tai mobiililaitteellesi ja tarvittaessa myös tulostamaan sen:

Asikkalan seurakunnan kouluikäisten syksyn 2023 esite