lettujen paistoa nuotiolla

Vilkkukerho 

Ilmaista iltapäivätoimintaa 1.-4.-luokkalaisille Nuortentila Valossa Seurakuntakodilla torstaisin klo 13-16 alkaen 2. helmikuuta

(HUOM! Talvilomaviikolla 2.3. ei ole Vilkkua!)

Vilkussa on mahdollisuus tehdä läksyjä, nähdä toisia ja rentoutua koulupäivän jälkeen. Ovet avautuvat noin klo 12.30, välipalaa tarjolla klo 13 alkaen ja Pyhishetki klo 15. Ei vaadi ilmoittautumista. Tule silloin kun sinulle sopii ja tuo kaverisikin!

Kevään 2023 viimeinen Vilkku on 4.5.

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

 

KESÄN 2023 LEIRIT

 

LOMALLA VIIMEINKIN 5.-7.6.

7-14-vuotiaille Kinismajalla

Kesäloman aluksi vietetään lokoisia lomapäiviä Kinismajalla. Ulkoillaan, askarrellaan, vietetään leiriolympialaisia, opitaan asioita Jumalasta, saunotaan, uidaan, veneillään, istutaan nuotiolla ja paljon muuta!

 

KOHTI JUHANNUSTA 19.-21.6.

7-14-vuotiaille Kinismajalla

Luvassa on keskikesän aikaa ja mukavia leiripäiviä Kinismajan leirikeskuksen maisemissa. Ohjelmassa on kisailua, saunomista, nuotiolla istumista, veneilyä, yhdessä olemista, sanan äärellä hiljentymistä ja paljon muuta!

 

Ilmoittautuminen kouluikästen leireille auki 24.4.-7.5. Leirille pääsystä ilmoitetaan viikolla 19, kun leirijaot on saatu tehtyä. Hinta per leiri: 35€, sisarusalennus -5€. Kaikille leireille on mahdollisuus saada sisarusalennus ja hakea maksuvapautusta.

 

Ilmoittautumislinkki kouluikäisten kesäleireille löytyy tästä.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Kullekin leirille otamme noin 30 lasta. Jos leireille hakijoita on enemmän kuin pystymme ottamaan, loput hakijat päätyvät varasijoille. 

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä. Lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä ja varasijoista lähetetään tieto sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kun leirijaot on saatu tehtyä. Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä. Lasku lähetetään leirin jälkeen.

Sisaruksia ei pysty samalla lomakkeella ilmoittamaan, vaan jokainen on ilmoitettava erikseen. Kerrothan samalle leirille osallistuvan sisaruksen nimen kuitenkin sille varattuun kohtaan, jotta sisarusalennuksen laskeminen on helpompaa. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen. Sisarusten tuleminen samalle leirille on neuvoteltavissa, vaikka he olisivat iän puolesta menossa eri leireille. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan täytettynä leirin ohjaajalle leirille saavuttaessa.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA JA ILMOITAMME NIISTÄ VIIPYMÄTTÄ. 

 

PERHEILLE SUUNNATUT KEVÄTLEIRIT

 

Isä-poika-leiri Kinismajalla 19.-21.5

Leiriohjelmassa mm. saunomista ja uintia, veneilyä, hiljentymistä sanan äärellä, kalastusta ja perinteinen mölkkyottelu. Leirin hinta aikuinen 30€, 1. lapsi 20€, seuraavat lapset 10€/hlö, alle 3-v. maksutta. Mahdollisuus hakea maksuvapautusta. Ilmoittautuminen Isä-poika-leirille auki 24.4.-7.5.

Tässä linkki Isä-poika-leirin ilmoittautumiseen.

Lisätietoa antaa Kari Kallio

040 963 5170 kariha.kallio@gmail.com

 

Äiti-tytär-leiri Kinismajalla 26.-28.5.

Nautitaan valmiin ruokapöydän antimista sekä uidaan ja saunotaan, askarrellaan, lauletaan, leikitään ja hiljennytään Raamatun kertomusten äärelle. Leirin hinta aikuinen 30€, 1. lapsi 20€, seuraavat lapset 10€/hlö, alle 3-v. maksutta. Mahdollisuus hakea maksuvapautusta. Ilmoittautuminen Äiti-tytär-leirille auki 17.4.-5.5.

Tässä linkki Äiti-tytär-leirin ilmoittautumiseen.

Lisätietoa antaa vastaava lastenohjaaja Emilia Tolvanen

044 776 6221 emilia.tolvanen@evl.fi

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

 

Youtubessa:

Donkki Tube

Ttila

Sasu TeeVee

Lastenkirkko

Tarinankertoja Kiisi

 

Instagramissa:

Asikkalan Seurakuntanuoret

Välkkärivinkki

Ttila

 

Nettisivut:

Lastenkirkko

Ttila

Donkki

Nukketeatteri Sananjalka -tehtäviä

 

Juttuseuraa:

NettiTupu

risti

Tapahtumat

 

Kouluun lähtevien siunaaminen

tiistaina 8.8.2023 klo 18.00 Asikkalan seurakuntakodilla (Kalmarintie 3)

Koulun aloittaminen on tärkeä etappi lapsen elämässä, siksi haluamme järjestää ekaluokkalaisille tämän erityisen juhlan ja pyytää myös kummit mukaan siunaamaan kummilapsen koulutietä. Mikäli kummi ei pääse paikalle voi vanhempi tai joku muu tärkeä aikuinen tulla siunaamaan lapsen koulun aloitusta. 

Tarjoamme juhlassa kirkkokahvit ja -mehut, jonka vuoksi pyydämmekin teiltä ilmoittautumisen juhlaan, niin tiedämme kuinka monelle hengelle varaamme tarjottavaa. Ilmoittautuminen kouluunlähtevien siunaamiseen tästä linkistä!

 

Jos jokin asia askarruttaa tilaisuuteen liittyen niin lisätietoja antaa:

Vastaava lastenohjaaja Emilia Tolvanen 0447766221 (lomalla 16.6. - 31.7.) sekä Varhaisnuorisotyönohjaaja Taija Sairanen 0447766216 (lomalla 12.7-6.8.)

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!  

Ystävällisin terveisin, Asikkalan Seurakunnan varhaiskasvatus ja varhaisnuorisotyö

Ota yhteyttä

Kouluikäisten esite

 

Tästä pystyt lataamaan uusimman esitteen koneellesi tai mobiililaitteellesi ja tarvittaessa myös tulostamaan sen:

Asikkalan seurakunnan kouluikäisten kesän 2023 esite