lettujen paistoa nuotiolla

Vilkkukerho

Ilmaista iltapäivätoimintaa 1.-4.-luokkalaisille Nuortentila Valossa Seurakuntakodilla torstaisin klo 13-16 alkaen 2. helmikuuta

(HUOM! Talvilomaviikolla 2.3. ei ole Vilkkua!)

Vilkussa on mahdollisuus tehdä läksyjä, nähdä toisia ja rentoutua koulupäivän jälkeen. Ovet avautuvat noin klo 12.30, välipalaa tarjolla klo 13 alkaen ja Pyhishetki klo 15. Ei vaadi ilmoittautumista. Tule silloin kun sinulle sopii ja tuo kaverisikin!

Leirit

"Pojilla ja tytöillä on luontainen tarve aktiiviseen toimintaan, jossa voi saada erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Leirit ja retket vastaavat hyvin tähän tarpeeseen. Ne tarjoavat tytöille ja pojille myös yhteisöllisyyttä, yhdessä hiljentymistä, kaikkien hyväksymistä omana itsenään, onnistumisen kokemuksia ja Pyhän läsnäoloa luonnon keskellä. Leireillä voi harjoitella kotoa itsenäistymistä turvallisten aikuisten ohjauksessa."
(Tytöt ja pojat seurakuntalaisina, 2012)

Asikkalan seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä Kinismajan leirikeskuksessa (Venäjänniementie 341B, Asikkala). Leirejä järjestetään kevät-, kesä- ja syyskaudella. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot leiritoiminnasta.

KEVÄÄN 2023 LEIRIT

Uutuus! YÖ KIRKOSSA 25.-26.2.

1.-7.-luokkalaisille Asikkalan kirkossa

Talviloman aluksi kouluikäiset valtaavat Asikkalan kirkon yhdeksi yöksi! Päivällä touhutaan kirkossa ja kirkon ympäristössä, illalla hiippaillaan kirkon käytävillä ja syödään pizzaa ja yöksi etsitään mukava soppi omalle makuualustalle ja makuupussille. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nukkua yö Asikkalan kirkossa! Leirin hinta 15 euroa.

KEVÄÄN STARTTILEIRI 24.-26.3.

5.-7.-luokkalaisille Kinismajalla

Isojen leirillä saadaan herätä talviunesta yhdessä luonnon kanssa kun päästään saunomaan, kisailemaan, istumaan nuotiolla ja oppimaan myös kenties jotain uutta Jumalasta. Taattua leirimeininkiä siis luvassa Kinismajan maisemissa maaliskuussa! Leirin hinta 35 euroa.

PÄÄSIÄISLEIRI 14.-16.4.

1.-4.-luokkalaisille Kinismajalla

Toisen pääsiäispäivän jälkeisenä viikonloppuna ollaan vielä ihan pääsiäisfiiliksissä, kun leireilemme, paistamme lettuja nuotiolla, kisailemme ja pidämme hauskaa pääsiäisen sanoman ympärillä. Leirin hinta 35 euroa.

Tässä linkki, jonka avulla pystyt ilmoittautumaan syksyn leireille. Ilmoittautuminen on auki 23.1.-5.2.

Leiripaikasta ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 6.

ILMOITTAUTUMINEN:

Kullekin leirille otamme 30 lasta. Jos leireille hakijoita on enemmän kuin pystymme ottamaan, loput hakijat päätyvät varasijoille.

HUOM! Leiripaikkoja ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, sillä se on asettanut lapsia eri asemaan ilmoittautumisten yhteydessä. Lopulliset leiripaikat arvotaan kaveritoiveet/sisarukset huomioiden. Leirille pääsystä ja varasijoista lähetetään tieto sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kun leirijaot on saatu tehtyä. Leirikirje lähetetään noin 2 viikkoa ennen leiriä. Lasku lähetetään leirin jälkeen.

Sisaruksia ei pysty samalla lomakkeella ilmoittamaan, vaan jokainen on ilmoitettava erikseen. Kerrothan samalle leirille osallistuvan sisaruksen nimen kuitenkin sille varattuun kohtaan, jotta sisarusalennuksen laskeminen on helpompaa. Sisarusalennus on -5€/leiriläinen. Sisarusten tuleminen samalle leirille on neuvoteltavissa, vaikka he olisivat iän puolesta menossa eri leireille. Mainitkaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli perheen varallisuus ei anna myöten, on leireistä mahdollista hakea maksuvapautusta. Maksuvapautus-lomake lähetetään leirikirjeen mukana ja toimitetaan täytettynä leirin ohjaajalle leirille saavuttaessa.

MUUTOKSET OVAT MAHDOLLISIA JA ILMOITAMME NIISTÄ VIIPYMÄTTÄ.

Nettivinkkejä kouluikäisille:

Kouluikäisille suunnattua sisältöä löytyy mm. seuraavista linkeistä:

Youtubessa:

Donkki Tube

Sasu TeeVee

Lastenkirkko

Tarinankertoja Kiisi

Instagramissa:

Asikkalan Seurakuntanuoret

Välkkärivinkki

Nettisivut:

Lastenkirkko

Donkki

Nukketeatteri Sananjalka -tehtäviä

Juttuseuraa:

NettiTupu

risti

Donkkis Big Night kouluikäisille Seurakuntakodilla torstaina 11.5.

Koko perheen tapahtuma Seurakuntakodilla helatorstaina 18.5.

Lisätietoa näistä tapahtumista tulossa myöhemmin!

Kouluikäisten esite

Tästä pystyt lataamaan uusimman esitteen koneellesi tai mobiililaitteellesi ja tarvittaessa myös tulostamaan sen:

Asikkalan seurakunnan kouluikäisten kevään 2023 esite