Apua ja tukea elämään

"Eihän näin pitänyt käydä!" Elämä yllättää. Voimme kohdata jotain sellaista, mihin ei osannut varautua: onnettomuus, yllättävä työn loppuminen, ihmissuhdeongelmat, sairaus, kuolema, jne.

Kirkon eräs perustehtävä on auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä, sekä käytännöllisissä asioissa että henkisessä selviämisessä. Vierelläsi kuljetaan vaikean asian läpi. Uskosi syvyyttä ja vahvuutta ei kysellä, eikä sitä, oletko seurakunnan jäsen. Sinun puolestasi ja kanssasi rukoillaan, jos toivot niin.

Olet meille tärkeä ja ainutlaatuinen olit sitten ,,,

yksinäinen

taloushuolien uuvuttama

työpaikan menettänyt, pitkäaikaistyötön

mielenterveysongelmainen

päihderiippuvainen tai niistä irtautunut

läheisen menettämisen kokenut, sureva

sairas, vammainen

muutoin murheiden murtama, rukousta tai apua kaipaava nuori tai vanha

Diakoniavastaanotto

Asikkalan seurakunnan diakoniatoimisto sijaitsee Maijan kammarin yhteydessä, Rusthollintie 4, Vääksy.

Diakoniapäivystys on avoinna keskiviikkoisin klo 9-11. Muina aikoina diakoniatyöntekijät tavoitat parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla. Tapaamisaika pyritään järjestämään joustavasti mahdollisimman pian.

Diakoniatyöntekijät

Päivi Salojärvi p. 044 7766 206 paivi.salojarvi(at)evl.fi

Jaana Huumo p. 044 7766 207 jaana.huumo(at)evl.fi

Pappi tavattavissa

Papin kanssa voit keskustella yllättävissä elämäntilanteissa tai erilaisista arjen kysymyksistä.

Seurakunnan papin tavoitat asiakaspalvelun kautta puh. 03 8766 200, maanantaista perjantaihin klo 9-13 tai ottamalla suoraan yhteyttä pappeihin.

Apuna ja tukena toisille

Haluaisitko olla apuna ja tukena toisille? Seurakunnan diakoniatyö välittää vapaaehtoisia toimijoita moniin eri tehtäviin esim. juttuseuraksi yksinäisille, ulkoilukaveriksi, pienryhmien vetäjäksi, saattajatueksi lääkärikäynneille, kyydintarjoajaksi kirkkoon jne.

Tutustu lisää

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Päänsä käsiin painanut kovia kokenut mies
Masentunut mies, kuva Pixapay