Maijan kammarilla et ole yksin. Kaksi kättä päällekkäin sormet keskenään koukussa.
Maijan kammarilla et ole yksin

Maijan kammari on kaikkien asikkalalaisten yhteinen olohuone, joka sijaitsee keskellä Vääksyä os. Rusthollintie 4. Kammarille on helppo tulla, koska se on entinen katutasossa oleva liikehuoneisto.

Maijan kammarin toiminta perustuu pitkälti seurakunnassa toimivien vapaaehtoisten varaan. Vapaaehtoiset huolehtivat tarjoiluista ja hyvin pitkälti myös viikottisista ohjelmahetkistä. Kammarin tavoitteena on olla paikka, jossa voi tavata ihmisiä, nauttia pöydän antimista, osallistua erilaiseen toimintaan tai luoda erilaista toimintaa vapaaehtoisena, lukea päivän lehtiä. Maijan kammarissa saa sosiaalista-, henkistä-, hengellistä- jopa  fyysistä tukea ja kasvuvoimaa.

Sanan äärellä

Maijan kammarilla saat hengen ravintoa. Jokaiseen tilaisuueen kuuluu pieni tai hieman suurempi hengellinen anti, joka noudattelee yleensä kirkkovuoden teemoja. Tuttujen virsien lisäksi myös uudemmat virret ja monet hengelliset laulut tulevat tutuimmiksi.

Kerran kuukaudessa Maijan kammarilla pyritään järjetämään messu. Yleensä se sijoittuu viikonloppuun, jossa on kaksi pyhää peräkkäin. Toinen vaihtoehto on, että se on keskellä arkea oleva viikkomessu.

Miesten raamattupiirissä, Matkamiehissä ja Naisten ryhmässä pääsee tutustumaan ja keskustelemaan päivän teemasta.

Kristilliset yhdistykset kutsuvat seuroihin, Sanan ja rukouksen äärelle..

 

 

Maijan kammarin logo
Rusthollintie 4, 17200 Vääksy

Perhejuhlat Maijan kammarilla

Viikonloppuisin Maijan kammarilla on mahdollista järjestää omat perhejuhlat. Tila sopii mainiosti niin muistotilaisuuden, kasteen kuin syntymäpäiväkahvitusten järjestämiseen. Juhlaväkeä tilaan mahtuu kahvitilaisuudessa enintään 45 ja ruokailuissa 35. Suositeltavaa on käyttää pitopalveluja tilaisuuden järjestämiseen, mutta kammarilta löytyy myös astiat, mikäli tarjoilut haluaa hoitaa itse.

Tilan vuokrauksista tarkemmin seurakunnan asiakaspalvelutoimistosta.