kuvassa perhekeskuksen olohuone

Perheen kanssa kerhoon

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat.  Voit tulla paikallle sinulle sopivana aikana keskiviikkona sekä perjantaina kello 9.00- 12-00 välillä perhekeskus Iloon.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Seurakunta tarjoaa maksutta pientä suolaista ja makeaa kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan, muovaillaan ja pelaillaan yhdessä. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

Syyskuun viimeisessä perhekerhossa vietetään vauvanpäivää!

Uutena kerhona syyskaudella alkanut perheiden iltakerho kuukauden ekana torstaina. Tervetuloa mukaan!

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä! Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä tutustutaan toisiimme. Muskariosuus on kerhon alusta n. 40min ja sen jälkeen voit jäädä aamun muskarissa juomaan kupposen kahvia ja syöttämään perheen pienimmät ennen päikkäreitä. Kirkkomuskariopettajana toimii Matleena Karjalainen sekä apukäsinä lastenohjaaja Anne Mielonen. Muskarimaksu on 50€/kausi. Syksyn -22 uuset muskariryhmät alkaa syyskuun alusta vko 36!

Syksyn -22 kirkkomuskariryhmät:

maanantai klo 18.15-19 perhekeskus Ilossa. RYHMÄ TÄYNNÄ!

keskiviikko klo 10.30- 11.15 seurakuntakodilla. RYHMÄ TÄYNNÄ!

lasten leluja pöydällä rivissä: pikkuautoja ja moottoripyöriä.