kuvassa perhekeskuksen olohuone

Perheen kanssa kerhoon

 

 

Perhekerho

 

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat.  Voit tulla paikallle sinulle sopivana aikana tiistaina sekä perjantaina kello 9.00- 12-00 välillä perhekeskus Iloon. 

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Seurakunta tarjoaa maksutta pientä suolaista ja makeaa kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan, muovaillaan ja pelaillaan yhdessä. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!


 

Varhaiskasvatus ja perhetyö lomailee 20.6.-31.7.2022! Perhekerhot jatkuvat viikolla 32, nähdään silloin!

 

 

Kirkkomuskari 

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä! Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä tutustutaan toisiimme. Muskariosuus on kerhon alusta n. 40min ja sen jälkeen voit jäädä juomaan kupposen kahvi ja syöttämään perheen pienimmät ennen päikkäreitä. Kirkkomuskariopettajana toimii Matleena Karjalainen sekä apukäsinä lastenohjaaja Anne Mielonen. Muskarimaksu on 50€/kausi. Syksyn -22 uuset muskariryhmät alkaa syyskuun alusta!

 

Syksyn -22 kirkkomuskariryhmiin ilmoittauminen käynnistyy ma 4.4. 

maanantai klo 18.15-19 perhekeskus Ilossa, ilmoittaudu tästä  https://www.mvsoy.fi/srk/asikkala/url/q37ajdAt53

keskiviikko klo 10.30- 11.15 seurakuntakodilla, ilmoittaudu tästä  https://www.mvsoy.fi/srk/asikkala/url/t0BsxVCGsh

 
 

   
lasten leluja pöydällä rivissä: pikkuautoja ja moottoripyöriä.