lapset leikkivät ulkona hiekkalaatikolla

Perheen kanssa kerhoon

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat.  Voit tulla paikallle sinulle sopivana aikana perjantaina kello 9.30- 12-00 välillä perhekeskus Iloon.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Tarjolla on vuoroviikoin puuroa ja leipää kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan, muovaillaan ja pelaillaan yhdessä. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

Perhekerho alkaa perhekeskus Ilossa elokuussa 2021 klo 9.30-12.

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä! Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä tutustutaan toisiimme. Muskariosuus on kerhon alusta n. 40min ja sen jälkeen voit jäädä juomaan kupposen kahvi ja syöttämään perheen pienimmät ennen päikkäreitä. Kirkkomuskariopettajana toimii Matleena Karjalainen sekä apukäsinä lastenohjaaja Anne Mielonen. Muskarimaksu on 50€/kausi.
Ryhmä kokoontuu uudella seurakuntakodilla tiistaisin klo 9.30-11.30 alkaen 7.9.2021.

Syksyn kirkkomuskariin ilmoittautuminen alkaa ti 4.5.2021. Osoitteessa: https://www.mvsoy.fi/srk/asikkala/url/t0BsxVCGsh

Lisätietoja: Anne Mielonen 044 7766 217

lasten leluja pöydällä rivissä: pikkuautoja ja moottoripyöriä.