kuvassa perhekeskuksen olohuone

Perheen kanssa kerhoon

 

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat.  Voit tulla paikallle sinulle sopivana aikana keskiviikkona sekä perjantaina kello 9.00- 12-00 välillä perhekeskus Iloon. 

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Seurakunta tarjoaa maksutta pientä suolaista ja makeaa kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan, muovaillaan ja pelaillaan yhdessä. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

 

 

Perheiden puistokerho!  

 

 

 

Perheiden iltakerho kuukauden ekana tiistaina, tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

Kirkkomuskari 

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä! Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä tutustutaan toisiimme. Muskariosuus on kerhon alusta n. 40min ja sen jälkeen voit jäädä aamun muskarissa juomaan kupposen kahvia ja syöttämään perheen pienimmät ennen päikkäreitä. Kirkkomuskariopettajana toimii Matleena Karjalainen sekä apukäsinä lastenohjaaja Anne Mielonen. Muskarimaksu on 50€/kausi. 

 

Ilmoittautuminen alkaa 22.4.

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://mvsoy.fi/srk/asikkala/url/t0BsxVCGsh

 

 


 

   
Perhekeskuksen ryhmätila, jossa värikäs seinämaalaus