kuvassa perhekeskuksen olohuone

Perheen kanssa kerhoon

Perhekerho

Perhekerhoon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset sekä isovanhemmat.  Voit tulla paikallle sinulle sopivana aikana tiistaina sekä perjantaina kello 9.00- 12-00 välillä perhekeskus Iloon.

Kerhoissa on  yhteinen hartaushetki kello 10, jossa opettelemme yhdessäoloa, hiljentymistä, lauluja ja leikkejä. Toivomme, että vanhemmat elävät mukana tässä hetkessä lastensa kanssa. Hartauden ajaksi jätämme lelut sivummalle ja keskitymme kuuntelemaan päivän aihetta. Aikaa on reilusti myös vapaalle leikille ja rupattelulle. Tarjolla on pientä suolaista ja makeaa kahvin, teen ja mehun kera. Perhekerhossa askarrellaan, muovaillaan ja pelaillaan yhdessä. Kerhon aikana lapset ovat vanhempien vastuulla!

Perhekerho alkaa perhekeskus Ilossa pe 14.1.2022 klo 9.00-12!!!

Kirkkomuskari

Kirkkomuskarit tauolla 19.2.2022 asti koronarajoitusten takia!!

Kirkkomuskarissa lapset ja vanhemmat pääsevät nauttimaan musiikista yhdessä! Muskarissa lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja kuunnellaan musiikkia sekä tutustutaan toisiimme. Muskariosuus on kerhon alusta n. 40min ja sen jälkeen voit jäädä juomaan kupposen kahvi ja syöttämään perheen pienimmät ennen päikkäreitä. Kirkkomuskariopettajana toimii Matleena Karjalainen sekä apukäsinä lastenohjaaja Anne Mielonen. Muskarimaksu on 50€/kausi.
Ryhmä kokoontuu uudella seurakuntakodilla tiistaisin klo 9.30-11.30

Lisätietoja: Anne Mielonen 044 7766 217

Kirkkomuskarin toinen ryhmä musisoi ilta- aikaan perhekeskus Ilon tiloissa torstaisin klo: 17.30-18.30

Lisätietoja: Emilia Tolvanen 044 7766221

Iltaryhmään ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa: https://www.mvsoy.fi/srk/asikkala/url/q37ajdAt53Linkki avautuu uudessa välilehdessä

lasten leluja pöydällä rivissä: pikkuautoja ja moottoripyöriä.