nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin seurakuntakotiin (Kalmarintie 3),  Vääksyn kanavan varrelle!

Seurakunnassamme on aloittanut kesäteologi Emmi Mattsson (044-2025 303)
Emmi työskentelee kesän aikana 1.6. - 15.8. pääasiallisesti nuoriso- ja rippikoulutyössä.

Koronarajoitusten takia nuorten kokoava toiminta (nuortenillat) ovat edelleen tauolla.

Kesän aikana Emmi järjestää peli-iltoja ulkona, sekä mahdollisesti pienryhmätoimintaa max. 10 hengelle uudessa nuortentilassa.
Järjestettävästä toiminnasta ilmoitetaan Ellin Väki- wa-ryhmässä, sekä piakkoin täällä, nettisivuilla!

Jos haluat mukaan Ellin Väki-ryhmään, laitathan siitä viestin Minnalle, kiitos! (044-7766209)

Nuorisotyöntekijä Minna Ruini on lomalla 12.7. - 15.8.

Auronkoista ja siunattua kesää kaikille!

Siunattua vuotta 2021!

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms

Isoskoulutus 2021 - 2022

Uusi isoskoulutuskausi startataan käyntiin jälleen Kinismajalla Jatkisleirillä 17.-19.9.2021

Tervetuloa mukaan koulutukseen kaikki uudet halukkaat!

Elli

Seurakunnan nuortentila Elli sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, EL-Korin tiloissa, 2. kerroksessa (Tehtaantie 1). Sisäänkäynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.

Elli on kodinomainen tila jossa kynnys on matalalla ja katto korkealla. Sohvilla on tilaa kuunnella opetusta Pyhästä Raamatusta, jutella niin ilot kuin surutkin, ruokapöytä venyy pidempiinkin mittoihin, kahvinkeittimet porisee, bilispöydän ääressä otetaan mittaa, kitarat, koskettimet, rummut ja triangelit odottavat soittajiaan. Tervetuloa!

Nuorten tila Elli ja tyhjät sohvat, jotka pian täyttyvät paikalletulijoista.

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7