nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Ajankohtaista Nuortenilloista:

Syksyn 2019 Nuortenillat ovat alkaneet jälleen! Tervetuloa Ellille joka tiistai klo 18 (ovet avautuvat jo klo 17).

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

Jatkis/syysleiri 2019

Kiitos kaikille osallistuneille!

Joka toinen viikko, keskiviikkoisin, klo 18 Ellillä kokoontuu SuperKaakaoRaamis nuorisopappimme Saken johdolla.
Illat lupaavat Sanan hunajaa Raamatusta sekä sokerikuorrutettua Kaakaota omista mukeista..
Ota myös oma Raamattusi mukaan!

SuperKaakaoRaamiksen ajankohdat syksyllä 2019:
2.10.  , 16.10.  , 30.10.  , 13.11.  , 27.11.  ja 11.12.

Isoskoulutus 2019-2020

Upouusi isoskoulutus käynnistyy jälleen Kinismajalla la 14.9. Jatkisleirin puitteissa! Siellä on tarjolla INFOA mm koulutuspäivistä ja -aiheista syksyn ja kevään aikana! Jos et pääse mukaan Jatkisleirille, mutta tahdot osallistua isoskoulutukseen, ole yhteydessä Minnaan!

Tervetuloa mukaan kaikki innokkaat isosiksi haluavat!

Maata Näkyvissä-festarit 2019

Tänäkin vuonna seurakunnan nuorisotyö tekee retken Turkuun 15. - 17.11 MN-festareille!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan syksyn edetessä, olehan kuulolla!

Nuorten Joulujuhla Ellillä lauantaina 14.12!

Elli

Seurakunnan nuortentila Elli sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, EL-Korin tiloissa, 2. kerroksessa (Tehtaantie 1). Sisäänkäynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.

Elli on kodinomainen tila jossa kynnys on matalalla ja katto korkealla. Sohvilla on tilaa kuunnella opetusta Pyhästä Raamatusta, jutella niin ilot kuin surutkin, ruokapöytä venyy pidempiinkin mittoihin, kahvinkeittimet porisee, bilispöydän ääressä otetaan mittaa, kitarat, koskettimet, rummut ja triangelit odottavat soittajiaan. Tervetuloa!

Nuorten tila

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7