nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Huomio! Tiistaina 6.10. pidämme poikkeuksellisesti Leffaillan :) Elokuva alkaa klo 18.
Talo tarjoaa limut ja popparit, saat tuoda omiakin herkkuja!
p.s. Tulethan paikalle vain terveenä!

Nuortenillat ovat syyskaudella 2020 tiistaisin klo 18 Ellillä.
Syyskauden viimeinen "tavallinen" nuortenilta on ti 1.12.
Syksyn päätöstä vietämme Nuorten Joulujuhlan merkeissä Ellillä LAUANTAINA 12.12.2020

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms

Nuorten oma SuperKaakaoRaamis

Noin joka toinen viikko, keskiviikkoisin, klo 18 Ellillä kokoontuu SuperKaakaoRaamis nuorisopappimme Saken johdolla.
Illat lupaavat Sanan hunajaa Raamatusta sekä sokerikuorrutettua Kaakaota omista mukeista..
Ota myös oma Raamattusi mukaan!

Isoskoulutus 2020 - 2021

Uusi isoskoulutuskausi startattiin käyntiin Kinismajalla Jatkisleirillä!
Seuraava kokoontuminen on Ellillä, torstaina 15.10. klo 17 - 19.

Tervetuloa mukaan uudet isoshalukkaat!

Elli

Seurakunnan nuortentila Elli sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, EL-Korin tiloissa, 2. kerroksessa (Tehtaantie 1). Sisäänkäynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.

Elli on kodinomainen tila jossa kynnys on matalalla ja katto korkealla. Sohvilla on tilaa kuunnella opetusta Pyhästä Raamatusta, jutella niin ilot kuin surutkin, ruokapöytä venyy pidempiinkin mittoihin, kahvinkeittimet porisee, bilispöydän ääressä otetaan mittaa, kitarat, koskettimet, rummut ja triangelit odottavat soittajiaan. Tervetuloa!

Nuorten tila Elli ja tyhjät sohvat, jotka pian täyttyvät paikalletulijoista.

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7