nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin seurakuntakotiin (Kalmarintie 3),  Vääksyn kanavan varrelle!

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

HUOM! Sairastapauksien vuoksi, tämän viikon nuortenilta pidetään vasta perjantaina 13.5. klo 18.30, tervetuloa!

Kevätkauden 2022 viimeinen nuortenilta pidetään tiistaina 17.5. klo 18.
Toukokuun viimeisellä viikolla keskitymme riparikesän valmisteluihin!

Kesäkauden ensimmäinen nuortenilta seurakuntakodin nuortentilassa on torstaina 2.6. klo 18.
Kesän nuortentoiminnan pyörittämisestä vastaa pääosin kesäteologi Emmi Mattsson.

Henkilökohtaisia tapaamisia nuorisotyöntekijän kanssa voit edelleen erikseen sopia ottamalla yhteyttä Minnaan (044-7766 209).

Nuorisotyönohjaaja Minna Ruini on lomalla 28.6. - 20.7. 2022 .

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

Nuortentila Valo

Nuorisotyönohjaaja, nuoriso- ja rippikoulutyö

Virkavapaalla 30.4.2022 asti

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7