nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin seurakuntakotiin (Kalmarintie 3),  Vääksyn kanavan varrelle!

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Aurinkoinen ja suuri kiitos kesäteologillemme Emmille, joka rippileireilyn lisäksi on pyörittänyt kesän aikana nuortentoimintaa!
Siunausta tulevaan syksyyn ja kaikkeen mitä se tuo tullessaan! :)

SYYSKAUDEN 2022 NUORTENILLAT:

Syksyn ensimmäinen nuortenilta seurakuntakodilla on tiistaina 23.8. klo 18.

Syksyn aikana nuortenillat ovat aina tiistaisin klo 18, mikäli ei toisin infota. Syyslomalla (vko 43) ei ole nuorteniltaa.

Vuoden 2022 viimeinen ilta on lauantaina 17.12, jolloin vietetään Nuorten Joulujuhlaa!

JATKORIPPILEIRI, siis JATKIS

Vuonna 2022 rippikoulunsa käyneille nuorille järjestetään viikonlopun mittainen Jatkis-leiri 30.9. - 2.10.2022 Kinismajan leirikeskuksessa! Leirille ovat lämpimästi tervetulleita myös kesällä isosena ja konsultteina toimineet nuoret. Mikäli tilaa jää, myös muita nuoria voidaan ottaa mukaan :) Tarkemmat ilmoittautumisohjeet annetaan myöhemmin!

ISOSKOULUTUS

Haluaisitko isoseksi?!
Seuraava isoskoulutuskausi alkaa Jatkisleirillä, mutta mikäli et pääse leirille, ehdit mukaan isoskouluryhmään seuraavassakin kokoontumisessa. Lisäinfoa saa Minnalta! Tervetuloa mukaan uudet halukkaat!

Henkilökohtaisia tapaamisia nuorisotyöntekijän kanssa voit edelleen erikseen sopia ottamalla yhteyttä Minnaan (044-7766 209).

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

Nuortentila Valo

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7