nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Koronarajoitusten yhä jatkuessa, olemme valitettavasti joutuneet siirtämään myös kevään nuorteniltojen alkamista.

Maaliskuun puolivälin aikoihin aloitamme nuortentilan muuttoon liittyvän tavaroiden pakkaamisen.
Jos Luoja suo, uusi nuorisotila kanavan varrella on valmiina huhtikuussa.

Ensimmäisestä nuortenillasta uudessa seurakuntakodissa kanavan laidalla ilmoitetaan heti kun koronarajoitukset sen suovat!

Uuden nuortentilan osoite on siis Kalmarintie 3, 17200 Vääksy.

Siunattua vuotta 2021!

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms

Nuorten oma SuperPitsaRaamis

Noin joka kolmas viikko, keskiviikkoisin, klo 18 Ellillä kokoontuu SuperPitsaRaamis nuorisopappimme Saken johdolla.
Illat lupaavat Sanan hunajaa Raamatusta sekä herrrkullista pitsaa..
Ota myös oma Raamattusi mukaan!

Isoskoulutus 2020 - 2021

Uusi isoskoulutuskausi startattiin käyntiin Kinismajalla Jatkisleirillä!
Seuraava pienryhmäkokoontuminen on Ellillä, torstaina 18.2. 2021 klo 17 - 19.

Elli

Seurakunnan nuortentila Elli sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, EL-Korin tiloissa, 2. kerroksessa (Tehtaantie 1). Sisäänkäynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.

Elli on kodinomainen tila jossa kynnys on matalalla ja katto korkealla. Sohvilla on tilaa kuunnella opetusta Pyhästä Raamatusta, jutella niin ilot kuin surutkin, ruokapöytä venyy pidempiinkin mittoihin, kahvinkeittimet porisee, bilispöydän ääressä otetaan mittaa, kitarat, koskettimet, rummut ja triangelit odottavat soittajiaan. Tervetuloa!

Nuorten tila Elli ja tyhjät sohvat, jotka pian täyttyvät paikalletulijoista.

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7