nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä. 

Sijaintimme

Asikkalan seurakunnan nuortentila sijaitsee Vääksyn kanavan läheisyydessä, seurakuntakodilla, osoitteessa Kalmarintie 3, 17200 Vääksy.
Nuorisotilaan on oma sisäänkäynti pihasta katsottuna oikealla.

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Kesän 2023 rippileirit on nyt takana päin ja on aika suunnata katse tulevaan!

SYYSKAUSI 2023

HuomioHuomio! Nuortenillat järjestetään syksystä 2023 lähtien aina torstaisin klo 18, mikäli ei toisin infota.

Syyskauden ensimmäinen nuortenilta on to 24.8. , tervetuloa!

Viikolla 37 ei ole nuorteniltaa, koska sillä viikolla järjestetään viikonlopun mittainen Jatkorippileiri (Jatkis) Kinismajalla 15.-17.11.
Jatkikselle ovat tervetulleita kaikki vuoden 2023 riparinsa käyneet!
Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, ota vaikkapa viestitse yhteyttä Minnaan.

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus starttaa jälleen Jatkisleirillä syyskuussa, mutta jos et pääse mukaan leirille, voit silti osallistua isoskoulutukseen.
Ensimmäinen koulutuskerta on tiistaina 26.9. nuorisotilassa seurakuntakodilla klo 17-18.30. Lisätietoja koulutuksesta voit kysellä Minnalta.

MAATA NÄKYVISSÄ-FESTARIT

Lähdemme jälleen perinteiselle reissullemme Turkuun Maata Näkyvissä-festareille 17.-19.11. Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle retkelle joka jokaisen kannattaa kokea! Lisätietoja festarireissusta tulee myöhemmin :)

 

 

Henkilökohtaisia tapaamisia nuorisotyöntekijän kanssa voit edelleen erikseen sopia ottamalla yhteyttä Minnaan (044-7766 209).

 

 

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

 

Nuortentila Valo
Nuortentila Valo

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

 - Kirje kolossalaisille 2:6-7