nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä. 

Sijaintimme

Asikkalan seurakunnan nuortentila sijaitsee Vääksyn kanavan läheisyydessä, seurakuntakodilla, osoitteessa Kalmarintie 3, 17200 Vääksy.
Nuorisotilaan on oma sisäänkäynti pääovista katsottuna oikealla.

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Kesän 2023 aikana nuorteniltojen ajankohdat ovat säännöllisen epäsäännöllisiä, riippuen työntekijöiden leireistä ja lomista.

Nuorten kesäiltamat järjestetään nuortentilassa klo 18 seuraavina päivinä:

to 1.6.  , ti 13.6. , to 22.6. , to 13.7. ja ke 26.7. 

Elokuun alussa pidämme  vähän suunnittelutaukoa, ja syksyn viikottainen nuortentoiminta starttaa jälleen elokuun loppupuolella!
Tarkempaa infoa tulee myöhemmin.

 

Työntekijä lomalla

Nuorisotyönohjaaja Minna Ruini on leiri-/siirtovapailla juhannusviikon 25, sekä vuosilomalla 5.7. - 23.7. 2023.


Minnan loman aikana voit tarvittaessa olla yhteydessä kasvatustyön pappiin Tomi Kohoon puh. 044-7766 204 tomi.koho@evl.fi

 

 

 

ISOSKOULUTUS

Uusi isoskoulutus alkaa jälleen riparikesän jälkeen, syyskuussa 2023. Tarkempaa infoa tulee myöhemmin.

 

Henkilökohtaisia tapaamisia nuorisotyöntekijän kanssa voit edelleen erikseen sopia ottamalla yhteyttä Minnaan (044-7766 209).

 

 

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

 

Nuortentila Valo
Nuortentila Valo

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

 - Kirje kolossalaisille 2:6-7