nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin seurakuntakotiin (Kalmarintie 3),  Vääksyn kanavan varrelle!

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Tiistaina, 16.11.2021 Ei ole nuorteniltaa koska olemme viikonloppuna mukana Maata Näkyvissä-festareilla Turussa!

Tiistaina 23.11. Nuortenillan paikalla klo 18 kirkkosalissa rippikoululaisten aloitusjumalanpalvelus! Jumiksen jälkeen jatkamme iltaa nuortentilan puolella, Tervetuloa mukaan!

Tiistain nuortenillat vuonna 2021 vielä: 23.11. , 30.11. , 7.12.

HUOM! Nuorten Jouluhla seurakuntakodin nuortentilassa lauantaina 18.12.2021!
Tervetuloa kaikki nykyiset ja entiset nuoret kävijät!

Jos haluat mukaan seukkarin nuorten wa-ryhmään, laitathan siitä viestin Minnalle, kiitos! (044-7766209)

Aurinkoista ja siunattua syksyä kaikille!

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms

Isoskoulutus 2021 - 2022

Uusi isoskoulutuskausi startataan käyntiin jälleen Kinismajalla Jatkisleirillä 17.-19.9.2021

Tervetuloa mukaan koulutukseen kaikki uudet halukkaat!

Nuorten tila Elli ja tyhjät sohvat, jotka pian täyttyvät paikalletulijoista.

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7