nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä. 

I

Viikkotoimintaa

 

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

 

Nuorisotyönohjaaja Minna Ruini on vuosilomalla 7.5. - 31.5.2020. Jos tänä aikana herää kysymyksiä nuorisotyöhön liittyen, voit olla yhteydessä Mirva Rannantiehen.  Rippikouluasioissa ota yhteys Sakari Similään.

 

Koronaviruksesta johtuen kaikki kokoava toiminta myös Asikkalan srk:n nuorisotyössä on keskeytetty ainakin toukokuun 2020 loppuun saakka!

Kevään aikana ei siis järjestetä perinteiseen malliin nuorteniltoja, isoskoulutuksia, leirejä tai muita ryhmäkokoontumisia.

Sielunhoito, keskustelu puhelimen välityksellä ja yksittäiset kohtaamiset (terveenä ollessa) ovat edelleen mahdollisia.

Rukoillaan yksin ja yhdessä Suomen ja koko maailman puolesta! 

"Herra kädelläsi, asua mä saan, turvallisin käsi päällä maan..."

 

 

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms

Nuorten oma raamis

Noin joka toinen viikko, keskiviikkoisin, klo 18 Ellillä kokoontuu SuperKaakaoRaamis nuorisopappimme Saken johdolla.
Illat lupaavat Sanan hunajaa Raamatusta sekä sokerikuorrutettua Kaakaota omista mukeista..
Ota myös oma Raamattusi mukaan!

 

Isoskoulutus 2019-2020

Isoskoulutuskokoontumiset on peruttu Koronaviruksen takia. Olemme yhteyksissä verkon kautta!

 

 

 

 

 

 

Elli

Seurakunnan nuortentila Elli sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, EL-Korin tiloissa, 2. kerroksessa (Tehtaantie 1). Sisäänkäynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.

Elli on kodinomainen tila jossa kynnys on matalalla ja katto korkealla. Sohvilla on tilaa kuunnella opetusta Pyhästä Raamatusta, jutella niin ilot kuin surutkin, ruokapöytä venyy pidempiinkin mittoihin, kahvinkeittimet porisee, bilispöydän ääressä otetaan mittaa, kitarat, koskettimet, rummut ja triangelit odottavat soittajiaan. Tervetuloa!

 

 

 

Nuorten tila

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

 - Kirje kolossalaisille 2:6-7