nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin seurakuntakotiin (Kalmarintie 3),  Vääksyn kanavan varrelle!

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Kevään 2023 aikana nuortenillat ovat pääsääntöisesti aina tiistaisin klo 18, mikäli ei toisin infota.

Talvilomaviikolla ei ole tiistain nuorteniltaa!

Rippikoululaiset saavat riparipassiinsa merkinnän paikalla olevalta työntekijältä nuortenillan opetusosuuden päätyttyä, noin klo 19.15.

ISOSKOULUTUS

Isoskoulutus jatkuu kevätkaudella 2023 seuraavasti:

Kokoontuminen torstaisin klo 17-18.30 nuortentilassa  26.1. , 16.2. , 9.3. ja 30.3.

Henkilökohtaisia tapaamisia nuorisotyöntekijän kanssa voit edelleen erikseen sopia ottamalla yhteyttä Minnaan (044-7766 209).

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

Nuortentila Valo

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7