nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Sijaintimme

Asikkalan seurakunnan nuortentila sijaitsee Vääksyn kanavan läheisyydessä, seurakuntakodilla, osoitteessa Kalmarintie 3, 17200 Vääksy.
Nuorisotilaan on oma sisäänkäynti pihasta katsottuna oikealla.

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Kesä 2024

Kesäaikana nuortentoiminnasta vastaa pääasiallisesti kesäteologimme Emmi Mattsson.

Emmi on mukana myös rippileireillä, joten viikkotoiminta ei ole aivan yhtä säännöllistä kuin kevät/syyskaudella.

Nuortenillat / kesäraamikset ovat pääsääntöisesti tiistaisin klo 18 seurakuntakodin nuorisotilassa seuraavina ajankohtina:

4.6. , 18.6. , 25.6. , 9.7. , 16.7. , 23.7. ja 6.8. Tervetuloa mukaan!
Nuorten kesätoiminnan päättäjäisiä vietetään Kinismajan leirikeskuksella la 10.8.

Muutokset kesätoiminnan osalta voivat olla mahdollisia, otathan siis ylös Emmin puhelinnumeron 044 2025 303 ja laita viestiä tarpeen mukaan!

Parhaiten pysyt kartalla kesän toiminnasta kuulumalla seurakunnan nuorten omaan wa-ryhmään, siellä infoa jaetaan ajantasaisesti!
Kyseiseen wa-ryhmään pääset pyytämällä sitä viestitse Emmiltä.

Huom!
Nuorisotyönohjaaja Minna Ruini on leirivapailla ja vuosilomalla 17.6. - 30.6. , 8.7. - 21.7. ja 5.8. - 18.8.

ISOSKOULUTUS 2024 - 2025

Isoskoulutus starttaa jälleen syksyllä!

RAAMIS

Nuorten raamis jatkuu jälleen syksyllä 2024. Vetäjinä Tomi-pappi tai nuorisotyönohjaaja Minna.

Henkilökohtaisia tapaamisia nuorisotyöntekijän kanssa voit edelleen erikseen sopia ottamalla yhteyttä Minnaan, 044 7766 209.

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

Nuortentila Valo

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7