nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Ajankohtaista Nuortentoiminnasta!

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin seurakuntakotiin (Kalmarintie 3),  Vääksyn kanavan varrelle!

Syksyn 2021 Nuortenillat käynnistyvät tiistaina 31.8. klo 18, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Illat ovat syksyn aikana pääosin tiistaisin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta:

Viikolla 36 ja 38 nuortenilta on perjantaina, klo 19 alkaen.

JATKIS-leiri tulee!!
Perinteinen viikonlopun mittainen Jatkorippileiri järjestetään Kinismajan leirikeskuksessa 17. - 19.9.2021.
Leirille ovat erityisesti tervetulleita vuoden 2021 riparilaiset ja isoset!

Luvassa on rentoa ja mukavaa yhdessäoloa riparin hengessä :)
Voit ilmoittautua mukaan leirille laittamalla viestin Minnalle nroon 044-7766209 , 3.9. mennessä. Laitathan viestiin nimesi, osoitteesi ja mahdolliset ruoka-allergiasi.

Tervetuloa Jatkikselle!

Jos haluat mukaan seukkarin nuorten wa-ryhmään, laitathan siitä viestin Minnalle, kiitos! (044-7766209)

Aurinkoista ja siunattua syksyä kaikille!

Mitä nuortenilloissa tapahtuu?

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms

Isoskoulutus 2021 - 2022

Uusi isoskoulutuskausi startataan käyntiin jälleen Kinismajalla Jatkisleirillä 17.-19.9.2021

Tervetuloa mukaan koulutukseen kaikki uudet halukkaat!

Nuorten tila Elli ja tyhjät sohvat, jotka pian täyttyvät paikalletulijoista.

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7