nuoria ruohikossa

Nuorisotyö

Asikkalan seurakunnan nuorisotyön tehtävänä on kutsua rippikoulun käyneitä nuoria mukaan seurakunnan järjestämään nuortentoimintaan. Rippikoulu on kasteopetusta ja nuorisotyö on tämän opetuksen syventämistä ja kristillisyyteen juurruttamista. Perustehtävää toteutetaan kokoavan viikottaisen toiminnan, sekä satunnaisempien leirien, retkien, henkilökohtaisten tapaamisten, tapahtumien ja kouluvierailujen välityksellä.

Viikkotoimintaa

Joka tiistai klo 18 Nuortenilta Ellillä. Ovet avautuvat klo 17.

Ajankohtaista nuortenilloista:

Hiihtolomaviikolla (vko 9) nuortenilta pidetään poikkeuksellisesti Leffailta -tyyppisesti , alkaen vasta klo 19! Leffan lisäksi herkuttelua, pelailua yms...  Tästä illasta ei saa rippikoulumerkintää, mutta rippikoululaisetkin ovat silti lämpimästi tervetulleita!

Normaalit nuortenillat Ellillä jatkuvat jälleen viikosta 10 eteenpäin. Ovet avautuvat klo 17, nuortenilta alkaa klo 18.

Nuortenillassa saadaan opetusta Taivaallisesta Isästämme ja kristityn elämästä, rukoillaan, lauletaan, ollaan ja iloitaan yhdessä. Sanoma on pysyvä, muodot ovat moninaiset! Ilmapiiri on rento ja kotoisa, jäykistely ehdottomasti kielletty.
Varsinaisen opetusosion jälkeen ilta jatkuu kahvin, herkkujen, biljardin, musisoinnin ja ystävien parissa. Uudet ihmiset ovat jatkuvasti tervetulleita mukaan remmiin! Ovet ovat auki vähintäänkin klo 22 saakka. Iltoja vetää pääosin nuorisotyöntekijät, satunnaisemmin paikalla on myös vierailevia puhujia, muusikoita tms.

Kerran kuussa keskiviikkona klo 18 Ellillä kokoontuu SuperKaakaoRaamis nuorisopappimme Saken johdolla. Illat lupaavat Sanan hunajaa Raamatusta sekä sokerikuorrutettua Kaakaota omista mukeista.. Ota myös oma Raamattusi mukaan! Seuraavat raamikset ovat ke 20.2. ja ke 13.3.

Isoskoulutuksen kokoontumiskerrat (kevät 2019) Ellillä torstaisin klo 18-20  ovat: 24.1. , 21.2. , 7.3. , 21.3. ja 11.4.

ISOS/Nuortenleiri Kinismajalla pe 26. - su 28.4.

Kevään 2019 Ellin Leffaillat ovat: 1.2. ja 5.4.

Elli

Seurakunnan nuortentila Elli sijaitsee Vääksyn Rantakulmalla, EL-Korin tiloissa, 2. kerroksessa (Tehtaantie 1). Sisäänkäynti parkkipaikan puoleisesta ovesta.

Elli on kodinomainen tila jossa kynnys on matalalla ja katto korkealla. Sohvilla on tilaa kuunnella opetusta Pyhästä Raamatusta, jutella niin ilot kuin surutkin, ruokapöytä venyy pidempiinkin mittoihin, kahvinkeittimet porisee, bilispöydän ääressä otetaan mittaa, kitarat, koskettimet, rummut ja triangelit odottavat soittajiaan. Tervetuloa!

Nuorten tila

Ota yhteyttä

" Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana!"

- Kirje kolossalaisille 2:6-7