Lahden perheasiain neuvottelukeskus

Vapaudenkatu 6 A, 2.krs, Lahti
P. 044 7191 535
puhelinpäivystys maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8 -11.

Perheneuvonta auttaa sinua, kun jokin asia parisuhteessasi tai perheessäsi mietityttää sinua. Aluksi yhdessä tutkimalla parisuhdetta, perhettä ja omia henkilökohtaisia elämän haasteita voidaan alkaa etsiä voimavaroja ja uusia näkökulmia parisuhteen ja perheen hoitamiseen ja koko sen hetkiseen elämäntilanteeseen. Keskusteluapua voi tulla hakemaan pariskuntana, yksin tai perheenä.

Elämää vaikeuttavat asiat on hyvä nostaa esiin varhaisessa vaiheessa. Jo asioista ääneen puhuminen luottamuksen ilmapiirissä usein käynnistää myönteisen muutoksen. Yhdessä voimme etsiä välineitä

  • vuorovaikutuksen parantamiseen
  • seksuaalisuuden, uskottomuuden, väkivallan, riitelyn tai mustasukkaisuuden käsittelyyn
  • eroon liittyvään pohdintaan

Pääasiallinen työmenetelmämme on pariterapia. Muita työmenetelmiämme ovat perhe- ja seksuaaliterapia sekä perheasiainsovittelu. Lisäksi säännöllisesti järjestetään ero- ja muita ryhmiä. Suomen kielen lisäksi keskustelukielenä voi olla myös englanti.

Palvelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia. Palvelut koskevat myös kirkkoon kuulumattomia.

Lahden perheasiain neuvottelukeskuksen toiminta-alueena on Lahti, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kuhmoinen, Kärkölä, Myrskylä, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Pukkila ja Sysmä.

Mitä perheneuvonta on?

 

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin