lautapelejä

Kerhot kouluikäisille

Kerhot

Asikkalan seurakunta tarjoaa harrastekerhotoimintaa kouluikäisille (7-12-vuotiaille) tytöille ja pojille. Kerhoja ohjaavat kerhonohjaajat. Kerhonohjaajat ovat useimmiten nuoria vapaaehtoisia seurakuntalaisia, jotka koulutetaan tehtävään. Heidän taustatukenaan tai kanssaan kerhoa vetämässä ovat seurakunnan varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja.

KESÄKERHO 7-10-VUOTIAILLE

Tervetuloa kesäkerhoon Kivirinteen seurakuntakodille (Kivirinteentie 27D, Vääksy).
Kerho kokoontuu jokaisena viikkona ma-ke klo 11-13.

Luvassa kesäpäivien viettämistä ulkoillen, askarrellen ja yhdessä puuhaillen.
Kerhoon otetaan max. 10 lasta. Kerho toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5.

Voit tarvittaessa osallistua vain yhdeksi viikoksi. Mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
Voit osallistua kerhoon vaikka olisit yli 10-vuotias.

Kerhoon tarvitset mukaan säänmukaisen varustuksen sekä omat eväät.

Kerho on ilmainen.

1. Kesäkerho: 15.-17.6. ja 22.-24.6.
2. Kesäkerho: 29.6.-1.7. ja 6.-8.7.
3. Kesäkerho: 13.-15.7. ja 20.-22.7.

Kerhoa vetävät koulutetut kerhonohjaajat, jotka on perehdytetty tarvittaviin turvatoimiin koronan suhteen. Nuorisotyönohjaaja ja kesätyöntekijä vierailevat välillä kerhossa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa ke 27.5. klo 8.
Kesäkerhoihin voit ilmoittautua tästä linkistä: Ilmoittaudu kesäkerhoon

koululaisia leikin tohinassa