Kristittyjen ykseyden rukousviikko

Kahdeksan päivää rukousta ykseyden puolesta vuosittain aina samaan aikaan, 18.-25. tammikuuta. Kristittyjen ykseyden ekumeeninen rukousviikko on kansainvälinen rukousliike, joka on laajasti tunnettu meillä ja muualla. Sen perinteet ovat pitkät, sillä sitä on vietetty jo yli sata vuotta.

Tutustu tarkemmin tästä

Rukousviikko 2022 Asikkalassa

NÄIMME HÄNEN TÄHTENSÄ NOUSEVAN JA TULIMME KUNNIOITTAMAAN HÄNTÄ

Asikkala rukoilee ilta Heluntaiseurakunnassa 19.1. kello 18. Seuraa tilaisuutta oheisen linkin kautta ja yhdy rukoukseen yhteisten asioiden puolesta.

Ekumeeninen sanajumalanpalvelus Asikkalan kirkossa 23.1. kello 10. Tilaisuudessa saarnaa Mayvor Wärn-Rancken Suomen ekumeenisen neuvoston pääsihteeri, liturgi Jari Laulainen ja kanttori Leena Kanninen. Tervetuloa kirkoon tai voit seurata tilaisuutta oheisen linkin kautta suorana tai tallenteen kautta.

Rukous, Raamattu, Kristillinen, Kädet Ristissä, Uskonto